Accesarea Akasha- raspunsuri de la oamenii dragi cu care am lucrat

 

Accesarea Akasha- raspunsuri de la oamenii dragi cu care am lucrat

“Am facut si inregistrarea afirmatiilor pe telefon si am ascultat/spus in oglinda si e minunat!
Calculand sa vad cand expira cele 21 zile, am constatat ca fix pe 17, adica inainte de ziua mea, pe 18… adica, odata cu ziua mea de nastere, am incredere ca voi face un pas mare spre vindecarea si evolutia mea.
Ca sa nu mai spun ca azi am inceput vindecarea cu afirmatiile, dezlegarile si rugaciunile si, azi…. e 27… adica, un 72 intors, 72 fiind anul meu de nastere.
Sincronicitati frumoase! Universul imi confirma.

Multumesc mult! Va imbratisez cu drag!
Multa sanatate!”

“Daaa .. mi-ati adus multa lumina in suflet si am aflat lururi pe care nu le stiam si o sa tin seama de ele🙏🙏❤️ ”

“Cu mare recunoștință ptr dv și ptr Sinele dv Divin 🙏❤️ emoțiile la citire au fost atit de mari incit am plins.. sinteti minunata va multumesc k sinteti acum in viața mea… eu tot aștept harul clarvederii și nu știu dacă sa am speranța ca intr-o zi se va intimpla… Eu îmi doresc sa pot face Terapii energetice dar nu m-a simt încă preg îmi lipsește ceva poate încredere eu cred k clarvederea m-ar ajuta mult dar… poate toate la timpul lor. Va multumesc din toată inima. Va îmbrățișez cu mare drag ❤️🌹😇

“Multumim frumos Eona draga!
Am citit informatiile primite de la tine si ne-au incantat Sufletul,iti multumim inca o data!”


Iti multumim frumos pentru lucrarea care ai facut-o cu noi și ptr noi !
Este extraordinar ca poti sa faci astfel de accesări și aduci mai multa claritate în viețile noastre. Recunoștință infinită ptr clarificările care ni le-ai adus prin accesarea akasha. Personal , am primit claritate la multe lucruri care eu începusem să le fac intuitiv .Spre exemplu la începutul anului am luat hotărârea ca pe parcursul acestui an efectiv să dau mai multa atentie corpului fizic prin exercitii fizice și o alimentație cat mai echilibrată imediat după, m-am înscris într-un program de un an de zile unde lucram aceste aspecte. La respiratia constientă am început să lucrez tot începând din acest an și am văzut că este foarte importantă pentru mine.
Un alt aspect impresionant, ai spus ca Sinele meu Superior are culoarea alb aurie iar eu în meditatie primeam sustinere de o lumină alb aurie eu percepand-o ca fiind Dumnezeu . Acum ,ma gandesc ca poate fi sinele meu ,ptr ca eu imi zic de multe ori mantra : “Eu sunt conectata la sinele meu superior . Eu sunt ghidată de sinele meu superior ” ?
Da tot ce ai accesat a fost impresionant ,am să fac toate afirmațiile și acele dezlegare , multumesc ca mi-ai adus bucățile de suflet acasă, chiar simțeam că sufletul îmi este incomplet ,mulțumesc mult pentru tot în numele meu și al sotului meu .
Recunoștință infinită!”

Multumesc, draga Om Divin ! 🙏🍀🤗💝😍😘