Akasha

Akasha înseamnă campul multidimensional, conștiința cosmică

Bine ai venit la accesarea Akasha.
Mă bucur că ești aici!

Te invit să-ți afli propria experiență personală cu energia Akasha.

în Akasha vei găsi răspunsuri la întrebările tale. Vei afla tot ce este important pentru evoluția ta.

Akasha este un alt cuvânt pentru cer, spațiu sau eter.

Akasha este un câmp energetic, inteligent, de vibrație care cuprinde totul și le face conectabile. Inregistrarea Akasha este un domeniu vibrațional și este, de asemenea, cunoscut sub numele de bibliotecă universală. Tot ceea ce este și a fost întotdeauna, este stocat ca informație în acest magazin de cunoștințe la un nivel energetic.

Toată lumea are o carte de viață, unde totul este înregistrat, de exemplu: ceea ce a trăit în timpul încarnărilor sale. Aceste câmpuri de energie îți vor descrie istoria sufletului tău.
Într-o citire Akasha mă conectez cu acest câmp energetic. Cu permisiunea ta, deschid înregistrarea Akashică. Odată ce am acces la înregistrările tale personale, voi adresa intrebările.

După care îți voi da toate răspunsurile și informațiile pe care le primesc pentru tine.
O lectură Akasha poate atinge inima profund și îți poate arata modalități prin care să-ți îmbunătățești viața. Răspunsurile pot fi de ajutor pentru tine de a înțelege contextul problemelor tale de sanatate. De asemenea, este posibil cu Akasha să-ți poți recunoaște modelele comportamentale și de gândire din trecut, care te-au blocat. Vei obține soluții minunate care permit obținerea redirecționării pe un nou drum și rezolvarea blocajelor din viata ta.

Mesajele sunt întotdeauna orientate spre soluție și te încurajează în dezvoltarea personală, emoțională și mentală. În plus, vei primi de la Akasha energiile care te vor sprijini și însoți.
Sunt fericită să fac o accesare Akasha în meditație pentru tine.