Câmpul informațional Akasha

Trăim într-un câmp imens de inteligență cosmică supremă, lumină pură și iubire universală. Putem experimenta acest domeniu ca un spațiu în care totul este conectat cu tot. Îl putem experimenta ca un câmp de posibilități infinite, intuiție supremă și înțelepciune – și ca memorie universală: ca câmp al Înregistrării Akashice. În prezent, accesul la acest domeniu în principiu, este deschis tuturor și acesta este un lucru bun!

Dacă te afli în punctul în care ai parcurs deja mai multe moduri în viața ta și, probabil, multe în viețile „trecute”, dacă ai impresia că poți privi înapoi o sumedenie de experiențe, doar că în prezent nu o faci, ajută mult aceasta accesare Akasha, dupa care te așteaptă mai multe spații de conștiință. Așadar, dacă simți că ai nevoie de „lucruri noi” din alte dimensiuni pentru a merge mai departe, atunci accesarea campului informational Akashic este cel mai probabil cheia pe care o cauți.

În acest New Age, avem nevoie de acces la alte dimensiuni. În înregistrarea ta personală Akasha, toată averea este „scrisă” în fisierul câștigat în viețile anterioare, dar nu numai asta: înregistrarea ta personală Akasha este legată de înregistrarea Akasha a Mamei noastre Pământ și a Universului. Aceasta deschide spațiile din care obții perspectivele necesare pentru călătoria ta ulterioar. În plus, experimentezi o energie care te vindecă și, în același timp, îți deschide potențialele care încă sunt în stare latentă în tine, dar care acum s-au maturizat pentru a-ți îmbogăți viața și vor să fie aduse la suprafață.

Pe de altă parte, este posibil să eliberezi modele vechi de credință și condiționare, temeri și experiențe traumatice prin intermediul lecturilor înregistrarii Akasha, inclusiv cele care anterior păreau a fi de nerezolvat, deoarece înregistrarea Akasha este și memoria „rănilor tale spirituale”. Ameliorarea acestor deprecieri vechi ale calității vieții tale îți oferă un spațiu pentru redescoperirea vieții tale. Acest lucru este prevăzut în planul cosmic.

Este timpul să găsești urme care sunt „pe acest plan” pentru sarcinile vieții tale acum și asta înseamnă a crea noi moduri și căi care sunt deja date.
Acestea sunt modalități prin care vei defini și lucra pentru tine.

Iubirea universală și bunăvoința însoțitoare a lumii spiritelor poartă câmpul înregistrării Akasha. Îți oferă perspective esențiale. Iubirea universală îți oferă dincolo de asta cu o conștientizare în continuă evoluție și deschiderea acelor forțe, pe care trebuie să le folosești pe aceste noi căi. În același timp, întărește curajul inimii tale, deoarece, de obicei, după o lectură Akashică, potențialele tale nu sunt doar mai libere și mai ușoare pentru tine, din fericire, de obicei, sunt abordate direct!

Lasă Akasha să-ți citească povestea, cine poate face asta?
În calitate de consultant îți deschid Cronica personală Akasha, acționând ca purtător de răspunsuri și mesaje. Ai posibilitatea să pui întrebări și să primești imediat un răspuns. Citirea Akasha poate fi utilă când vine vorba de:

• obținerea clarității în viziunea personală și îndrumare în deciziile cheie.

• Rezolva tiparele și dificultățile nedorite.

• Pentru a vedea noi perspective și soluții în probleme urgente.

• Clarifici relațiile și trăiești mulțumit de sine.

• Pentru a experimenta securitatea în modul de viață și de afaceri.

• Pentru a realiza propriile abilități și potențiale ale propriei puteri.

Cronica Akasha este menționată în multe culturi și religii.
La începutul anilor 1900, științei și cronicii Akasha i s-au alăturat Nicola Tesla, părintele tehnologiilor moderne de comunicare. El a descoperit un câmp informațional ca centrul universului, deschis și accesibil tuturor. E. Laszlo l-a numit câmpul Akasha. Cercetările lui E. Laszlo pe teren deschide părerea că omul este în mod înrădăcinat într-o inteligență sursă și că conștiința cosmică multidimensională face parte din ființa sa.

De asemenea, arată posibilitatea existenței informațiilor sau a conștientizării despre înțelegerea normală și că există o conexiune constantă cu acea energie.

Citirea unei înregistrări Akasha este un fel de discuție în care există un dialog între acest domeniu atotputernic, omniprezent și inteligent și persoana solicitantă.

Cronica Akasha poate fi dovedită științific?

Cunoscutul fizician Albert Einstein și-a petrecut viața încercând să găsească dovada câmpului unitar. Astăzi știm că spațiul se află între cele mai mici „particule” ale universului nostru. Un câmp informațional interconectat care conectează toți atomii (cronica Akasha). Acest câmp transportă, colectează și stochează tot ceea ce experimentezi.

 

Cu toții suntem conectați la acest câmp informațional, Akasha, câmpul etern al cunoașterii. Consilierea Akasha se referă la obținerea informațiilor nefiltrate din teren.

Ce se poate citi în Akasha?

Indiferent de ce subiect este actualizat în prezent: la Akasha, orice informație poate fi interogată. De la ocupație – afaceri, personal, structură – la relație, familie și copii și sănătate. Totul este interogabil.
Datorită consilierii Akasha, poți găsi rapid cauza oricărei probleme. Întrebările determină răspunsul câmpului cu cele mai bune soluții.

Este cu adevărat totul permis să întrebi?

Este permis, dar nu orice întrebare primește un răspuns. Deschiderea și citirea Akasha funcționează numai cu permisiunea și în beneficiul tuturor.

Un consultant Akasha poate manipula răspunsurile?

O problemă poate fi: un răspuns fără răspuns sau secret. Uneori, un cititor nu îndrăznește să spună ceva ca și cum ar veni din Akasha.

De aceea, redau toate informațiile pe măsură ce le primesc cu maximă exactitate.

Lectura Akasha este o terapie?

Nu. Terapia este de ajutor pentru persoanele a căror viață este complet în afara echilibrului. Lectura Akasha se referă la creșterea personală.

Pot să mă uit la viețile anterioare?

Nu există timp în Akasha. Dacă există astăzi efecte din viețile trecute, putem privi împreună și restabili echilibrul.

Vrei să știi cine ești cu adevărat?

Vrei să-ți simți sufletul și să te conectezi din nou?

Vrei să citești amintirile sufletului tău?

… atunci esti exact unde trebuie!

Lasa accesarea in registrul tău Akasha să-ți aducă informațiile Sufletului tău
astfel găsindu-ți accesul la miezul ființei tale.