Cronica Akasha: Planul Sinelui Divin în Biblioteca Cosmică

Recordul Akashic este memoria universală a Universului și oferă oamenilor spirituali o privire asupra evenimentelor din toate viețile anterioare. Fișierul universal este o bază de date cosmice care colectează și stochează toate experiențele umanității.
Doar cei care pot citi în Akasha și accesează cu acces sursa de informații își recunosc planul Sinelui Divin în Biblioteca Cosmică. Informațiile Akasha sunt depozitate în câmpul morfogenetic sau în câmpul punctului zero, care înconjoară toți oamenii. Dar numai anumite persoane pot citi în Akasha, și au acces la Marea Memorie a Lumii. Există într-adevăr fișierele Akasha pline de mister sau este superstiție?

Ce se întâmplă cu Înregistrările Akashice?
 

Înregistrările Akashice sunt menționate ca o carte universală a vieții într-o formă non-materială care stochează toate creațiile de creație, toate evenimentele și interacțiunile, toate sentimentele, adevărurile și vibrațiile. Termenul Akasha provine din sanscrită și poate fi tradus ca „eter”, o masă imaterială în univers. În esoterism, Recordul Akashic este o amintire transcendentală a lumii sub forma subtilă a antroposofiei moderne. Recordul Akashic este centrul tuturor planurilor eterice, centrul de documentare a întregului univers, ca să zic așa.

Pe măsură ce înveți să citești înregistrarea personală Akashică, poți atinge informații din subconștientul universal. Fiecare eveniment care are loc în Univers este înregistrat în memoria universului. În India de Sud și, de asemenea, în Sri Lanka, sunt celebrele biblioteci cu frunze de palmier, unde se presupune că pentru fiecare persoană există o frunză de palmier cu informații despre soarta sa din trecut și viitor.

 Cronicile sunt superstiție sau realitate?
 

Se spune că frunzele originale de palmier sunt vechi de 7.000 de ani, autorizate de Șapte Sfinte Rishis. Aceste ființe mistice ar fi avut puteri spirituale uriașe și au putut extrage viețile a milioane de oameni de la naștere până la moarte din Registrul Akashic. Informațiile obținute au fost sculptate în frunze de palmier de către sfinți în limba tamilă veche. Doar foarte puțini savanți sub formă de sanscrită vorbesc astăzi această limbă.

O frunză de palmier poate supraviețui aproximativ 800 de ani. Un cititor de frunze de palmier vă poate citi destinul pe pământ prin așa-numita lectură nadi (percepție fără spațiu și timp al trecutului și viitorului). Nadi Reader vă oferă și numele și data nașterii. Mulți oameni raportează că au primit date exacte și informații incredibil de exacte.
Poate cineva citi în accesarea Akasha și cum funcționează?
 
Se spune adesea că doar anumite persoane cu abilități media speciale au acces la Recordul Akashic. De exemplu, un mediu poate prelua informații de la entitățile spirituale prin canalizare. Dar între timp sunt oferite seminarii, care predau tehnici, cu care fiecare poate arunca o privire în fișierul său individual Akasha, pentru a primi informații din trecut, precum și pentru evenimente viitoare. Pe măsură ce înveți să citești în înregistrarea ta Akashică, folosești memoria cosmică și vezi fragmente din tot ceea ce a fost, ce este și ce va fi. Datorită percepției diferite a timpului în univers, trecutul, prezentul și viitorul sunt aceleași și sunt deja stocate în baza de date universală.

Recordul Akashic vă oferă sfaturi în situații de viață dificile și vă ajută să obțineți o mai bună cunoaștere de sine. Informațiile din biblioteca cosmică sunt de o calitate superioară atunci când stăpânești tehnici și practici de yoga și meditație. Cititorii Akasha experimentați vă arată cum să învățați să citiți în Registrul dvs. Akashic.

Beneficiile lecturii Akasha:

Sursa de informații pentru trecut, prezent și viitor.
Recunoașterea propriei sarcini de viață și a planului sufletesc.
Rezolvarea rănilor, privind karma veche.
Acces la potențialul personal.
Recunoașterea talentelor inactive.
Recunoașterea tiparelor care te conduc către acțiuni specifice.

Cronica Akasha este un fel de memorie colectivă creată de amintirile oamenilor și care evoluează pentru a oferi posibilitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru dezvoltare pe Pământ.
Fiecare ființă umană are acces la memoria biografică a umanității după o pregătire meditativă.