Cronica Akasha – Povestea care nu se încheie niciodată in viața ta

Recordul Akashic: Visezi să te uiți la cartea vieții tale? Dacă îți voi spune că este posibil? Vei schimba atitudinea și perspectivele tale?

Ce este Cronica Akasha?

Cronica Akasha este un magazin atotcuprinzător, vast. Un fel de „bibliotecă” care conține toate cărțile pentru a privi trecutul, prezentul și viitorul. Totul în viață – fiecare persoană, fiecare plantă și fiecare loc are energia Akasha. Este considerat în cercurile spirituale drept câmpul vibrator al iubirii. În acest câmp energetic, toate experiențele tale și viețile  trecute sunt salvate ca pe un hard disk.

Cuvântul „Akasha” provine din sanscrită și înseamnă cer, spațiu sau eter.
A citi în Registrul Akashic înseamnă extragerea informațiilor din spațiul subtil care ne înconjoară.

Cronica conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a răspunde la întrebări despre relațiile personale, locul de muncă, bolile îndelungate și blocajele emoționale. Ea dezvăluie adesea talente latente și îți arată toate cunoștințele, toată înțelepciunea, toată dragostea și vindecarea. Fiecare suflet își face propria călătorie. Toate aceste acțiuni, sentimente și gânduri trăite sunt stocate pe un disc cosmic, intergalactic și interdimensional.

Cronica Akasha poate fi dovedită științific?

Cunoscutul fizician Albert Einstein și-a petrecut aproape toată viața încercând să găsească dovada câmpului unitar. Astăzi știm că spațiul dintre cele mai mici „particule” ale universului nostru este un țesut. Un câmp informațional interconectat care conectează toți atomii ( cronica Akasha). Acest câmp transportă, colectează și stochează tot ceea ce experimentezi .

„Fii realist. Planifică-ți minuni. “- Osho

Indiferent dacă este dovedit sau nu, oricine a primit vreodată o citire sufletească din Registrul său Akashic știe că aceste informații și gânduri nu sunt cu siguranță din „cititorul” însuși.

Știința modernă postulează un așa-numit câmp cuantic care ne înconjoară și în care fiecare materie este încorporată o parte din el. Este evident că acest câmp cuantic și cronica Akasha sunt unul și același. * În acest câmp, care mai este numit și „câmpul A”, este stocat tot ceea ce a produs vreodată energie în acest univers, fie prin emoții sau acțiuni, ganduri, etc.

Păstrătorii înregistrării Akashice sunt ființe spirituale la nivel înalt, care adoră să  ne „citească” în acest câmp energetic.
Aceasta ne permite să aruncăm o privire diferită asupra vieții noastre și să obținem acces la informații care ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe semenii noștri. Adesea primim indicii despre cum pot fi rezolvate conflictele în dragoste și care poate fi următoarea noastră etapă de dezvoltare.

Aceste informații sunt folosite întotdeauna pentru a ne însoți și a ne sprijini cu drag în călătoria noastră. Și acestea sunt întotdeauna indicii iubitoare.

Deși acest câmp informațional este nedetectabil științific, se poate citi în Înregistrarea Akasha. Cu ajutorul unei meditații, istoricul tău personal poate fi deschis, ca să spun așa, fișierul tău și toate informațiile care sunt importante pentru tine la momentul respectiv îți sunt disponibile.

Citirea în Registrul Akasha nu este echivalent cu a ghici

Poți să-ți imaginezi Păstrătorii inregistrarii Akasha ca niște consilieri înțelepți care va aduc informația. Ei oferă informații despre trecut și prezent, viitor sau sfaturi despre cum să rezolvi anumite probleme. Pentru că nu există doar o cronologie, ci infinit de multe. Astfel fiind aceste informații cunoscute, în orice moment poți decide din nou și, cu fiecare decizie, setezi un singur curs.