Conectează-te cu Sinele Divin în mod evolutiv

Mesaj transmis de către un inger foarte evoluat prin intermediul Akasha:

Te salut cu respect ,

Eu sunt un înger dintre cei care au abilitatea de a transforma codurile geneticii ale luminii in diferite cristale, fiind creat pentru a aduce armonia in difrite spatii dimensionale diferite din universuri, fiind un inger dintre ingerii foarte evoluați am contribuit la creația acestui pământ impreuna cu alți ingeri foarte evoluați cât și Creator.

Am fost împreună cu acest înger în universul lui, fiind condusă exact intr-un loc de  unde puteai vedea cu ochii minții o mare de lumină galbenă în care era o o piramidă absolut minunată, de un galben-alb foarte intens luminat, apropiindu-mă am observat cum aceasta lumină intensă se disipă lasându-mă sa văd cu exactitate cum arată acest loc de proveniență a îngerului ghid.
Piramida avea înscrieri diferite in exterior.
În interior era cald , plăcut, unde erau lumini de diferite culori foarte dense,  îngerul transmițându-mi că acolo, în interior, este locul creației lor.

La intrebarea mea cum să evoluez cât mai constructiv , am primit următoarele:

Odată cu conectarea vei ieși din dimensiunea din care provii, de aceea se impune ca în fiecare conectare să faci acest proces exclusiv pentru evoluție și nu pentru regres.
Se întâmplă ca mintea să te tragă în jos de aceea este necesar ca tu sa fii cît mai relaxată, să lași mintea în inima ta și să mergi în conectare corespunzător, condus de Sinele tău Divin și nu de mintea ta.
Întâi activezi Chakrele, activezi centri palmelor, picioarelor și capului, pornești Kundalini, cobori mintea în inimă astfel conectându-te cu Sinele tău într-un mod absolut corespunzător, cât mai pur și cât mai echilibrat pentru a evolua sigur, precis și constructiv, de fiecare dată în meditațiile tale și conectarea ta.

Aceasta lecție învaț-o și pune-o în practica pas cu pas și ea te va conduce acolo unde trebuie să fii.
Ești aici doar pentru evoluție, după care vei accede alte niveluri superioare sau inferioare în conformitate cu evoluția ta.
Totul este evoluție. Nu te pierde în labirinturi, coboară întotdeuna mintea în inima ta, du-te în inima ta plecând de acolo către conectare și evoluție, fiind 

sigur că în acest mod evoluția ta va fi in mod indubitabil si absolut , pozitivă.
Folosește respirația, deoarece este primordial a avea o respirație adâncă, relaxată pentru echilibrarea percepțiilor, o minte coborâtă în inima, un trup echilibrat, relaxat, va percepe toate detaliile esențiale și va accede dimensiunile evolutive cu exactitatea cuvenită.
Imaginează-ți cea mai înaltă treaptă evolutivă, acolo va trebui să ajungi pas cu pas și fiecare meditație a ta te va duce întra-colo.
Apropie-te de țelul tău, în mod pozitiv, cu iubire, claritate, puritate,inocență,  exclusiv pe un drum de lumină care duce către ceea ce ești tu în esența ta.

De acolo de unde tu vii, întoarce-te în meditațiile tale la conștientizarea a ceea ce ești deoarece aceasta este important pentru tine pentru a te duce mai departe. Evoluția Sinelui fiind primordială pentru a merge cât mai depart, ajutându-l în acest sens iar el te va ajuta pe tine să rămâi în echilibru și în tot ceea ce ai nevoie, să trăiești constructiv și pozitiv.

Te salut cu respect pe tine și pe sinele tău divin,
Eona Nivid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *