Cronica Akasha – cunoștințele atotcuprinzătoare ale creației din Univers

Cronica Akasha nu este o carte care este prezentată într-o bibliotecă. Mai degrabă, este o construcție subtilă a lumii eterice. Baza de date cosmică conține destinele oamenilor din toate perioadele.

Cronica Akasha

Cei care vor să învețe să citească Cronica Akasha trebuie, după Rudolf Steiner, să urce în dimensiunile superioare ale intuiției. Cei cu experiență și psihicii folosesc memoria intangibilă a lumii pentru a obține informații despre evoluțiile viitoare sau evenimentele trecute. Cartea vieții lipsită de timp în spațiu stochează cunoștințele atotcuprinzătoare despre creație cu experiențe, evenimente, emoții și acțiuni.

Ce este Cronica Akasha?

Cronica Akasha este numită după termenul sanscrit pentru „eter” sau „spațiu”. Magazinul cosmic de cunoaștere pătrunde ca substanță energetică în toate lucrurile vii din univers. Toate adevărurile, creațiile și evenimentele creației sunt imortalizate în Cartea Vieții.

În conformitate cu antroposofia și teosofia anglo-indiană, toate celelalte niveluri ale existenței se unesc la nivel akashic. Cei care au acces la inregistrarea Akasha știu să se descurce cu energiile spirituale. Când te contezi la sursa puternică de cunoaștere, primești răspunsuri clare la întrebările vieții.

Selectează un consultant

Cu mai mult de 5.000 de ani în urmă, Rishi indian a dezvăluit nenumărate destine umane în Registrul Akashic. Profeții mistici au notat aceste sortiri pe frunzele uscate de palmier, care sunt încă păstrate în bibliotecile cu frunze de palmier din India și Sri Lanka.

Fiecare vizitator la o bibliotecă a templului ar trebui să primească informații despre viitorul său din frunza personală de palmier, dar și despre tot ce se întâmplă acum și s-a întâmplat vreodată. Fiecare eveniment din continuul spațiu / timp are propria cronică care surprinde toate observațiile, sentimentele, acțiunile și modificările sub formă de fragmente.

Cum se poate citi în memoria mondială suprasensibilă?

Pe măsură ce înveți să citești Akasha, fișierul tău individual îți poate oferi o perspectivă binecuvântată. Obții informații despre sarcinile vieții tale și recunoaști ceea ce te limitează sau te inspiră. Cei care au acces la Registrul Akasha percep arhetipurile spirituale care duc la acțiuni exterioare. Rudolf Steiner (1861-1925) descrie în seria sa de eseuri „Din cronica Akasha” un fel de poveste sufletească. El a experimentat acest lucru ca adevărul interior al creștinismului. Fondatorul antroposofiei credea în universul viu cu constante naturale potrivite precis.

Potrivit lui Rudolf Steiner, citirea în Akasha este posibilă numai la cel mai înalt nivel de percepție transcendentală. Dar cum pot avea acces la cronica Akasha? Accesul la centrul de documentare cosmică se reușește cu tot respectul și cu intenția iubitoare.

Dacă dorești să înveți să citești în cronica Akasha, ar trebui să-ți instruiești intuiția și să te separi de prejudecăți.

Următoarele descrieri pot avea ca rezultat o consultare a cronicii Akasha:
Îndrumare și inspirație interioară.
Schimbarea pozitivă a convingerilor limitante.
Recunoașterea misiunii sufletului.
Rezolvarea problemelor karmice.
Primirea energiilor vindecătoare.
Dezvoltarea conștiinței.

Cine poate citi, înțelege și interpreta Înregistrarea Akasha?

Termenul “Akasha” provine din scripturile hinduismului. Vedetele sunt texte antice care sunt considerate revelații ale adevărului veșnic. Pe lângă hinduism, ideea unei memorii cosmice a lumii poate fi găsită în multe alte denumiri și școli de gândire a creștinismului, budismului și taoismului.

Accesul la Akasha a pregătit oameni speciali care înțeleg funcționarea interioară a bazei de date Cosmice. Obținerea de informații necesită cunoașterea câmpurilor akashice, legile spirituale, aplicarea invocărilor și prezentarea realităților universale. Învățarea de a citi Cronicile Akasha este doar o parte a instruirii, înțelegerea și interpretarea conținutului este crucială.

Citiți cronica Akasha

Cum folosesc clarvăzătorii baza de date universală?

Cititorii profesioniști Akasha folosesc accesul la înregistrarea Akasha ca instrument spiritual pentru a dizolva atașamentele karmice sau pentru a identifica problemele adevărate ale celor care solicită ajutor. Un consilier instruit Akasha are abilități mentale de anvergură care deschid canalele energetice către memoria mondială.

Mulți experți au vizitat o bibliotecă cu frunze de palmier din India și și-au documentat experiențele.

O accesare Akasha vă poate scuti de multe sarcini, oferind soluții utile. De asemenea, vă poate oferi noi impulsuri pentru o mai mare împlinire și bucurie a vieții.