Deschide-te către iubire, ține pasul cu noile energii

Acest mesaj mi-a fost transmis de către îngerii de lumină din dimensiunile cele mai înalte existențiale cu acordul Creatorului.

Vă îmbrățișăm cu drag iubiții noștri frați și surori care au ales să trăiască pe pământ acum.
După cum bine ai văzut cu ochiul liber pe cer, deja este instalată plasma curcubeu care acoperă în întregime cerul. Acestea sunt noile energii ce sunt descărcate pe pamant începand de pe 17 septembrie 2019 și care vor continua să rămână în atmosfera până la integrarea lor completă, aceasta durând timp de 2 săptămâni.

 

Aceasta nouă etapă are ca sens echilibrarea și integrarea din ce în ce mai mult a energiilor pozitive în corpurile voastre și a toată existența fiind instalate și coborând treptat pe pământ.
Nu vă speriați deoarece aceste energii sunt în totalitate pozitive, sunt energii de iubire combinate cu particule stimulatoare pentru toată inteligența existentă și care vă vor aduce noi conștientizări și noi întrebări.
Vă veți trezi din neant adresându-vă intrebări: cine sunt eu?,de ce sunt aici?, încotro mă îndrept?, ce am de făcut aici?, unde merg? și așa mai departe, însă nu vă neliniștiți, toată această energie este foarte benefică pământului , vețuitoarelor de pe pământ și vouă.
Totodată trebuie să vă avertizăm de existența posibilității unor accentuări ale stărilor joase pentru toți cei care încă se confruntă cu aceasta (care încă trăiesc in vibrații joase confruntându-se cu negativitatea ) și tot ceea ce ține de acestea.
Pentru aceste persoane putem enumera:
Migrene, amețeli, simptome de durere fizică extinsă în tot corpul sau doar local, senzație de căldură, sufocare, palpitații, neliniște venită brusc, confuzie, indispoziție emoțională, anxietate și multe alte stări inconfortabile .
De aceea se impune a se menține un echilibru precum și menținerea frecvenței ridicate prin: atitudine pozitivă, iubire, înțelegere, compasiune, toleranță, s.a.m.d .
De ajutor pot fi:
-Meditatii ghidate pentru: -eliberare emotionala, vindecare, curățare -pentru realizarea unor proiecte sau indeplinirea unor dorinte -pentru o viata traita in lumina si iubire divină
-Consiliere psiho-spirituală
-Terapie Theta Healing( Reîntregirea sufletului,Echilibrarea chakrelor/emisferelor, Vindecare diferite afectiuni) -Terapie Reiki
-Sedinte de curățare a corpului emoțional si energetic prin inducerea ghidată a stării Theta profund
-Hipnoterapie-dependente,corp mental,corp emotional
-Hipnoză- eliberarea sufletului de legea karmei, implmentări/ eliberari de programe în subconstient.
-Hipnoză ericsoniană
-Psihoterapie individuală , etc.

Aceasta este noua dimensiune a tuturor concepțiilor pozitive venite în deplinătatea iubirii, luminii, păcii și acceptării. Schimbarea continuă, tot ceea ce trebuie să faci este să te treești din suferința , sa te dezbraci de suferința ta și să nu te opui noilor valuri de schimbare deoarece rezistența duce in regres până la dizolvare.
Aceste energii odata integrate vor aduce cu ele conștientizarea de noi capacități, abilități ce înseamnă că vă veți trezi pas cu pas cu noi aptitudini pe care nu le aveați înainte și care vă vor fascina în sens pozitiv.

Nota: În perpetuarea fiecărei experiențe deosebite din viața de zi cu zi, majoritatea dorim cu ardoare să beneficiem de evoluție – în toate ramurile de viață. Cred cu toată bucuria inimii că acest mesaj va încântă sufletul și vă deschide calea către libertatea de a fi voi înșivă!

Vă îmbrățișăm cu drag oferindu-vă iubire și lumină,
Ghizii de lumină Universali.

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

 

One Reply to “Deschide-te către iubire, ține pasul cu noile energii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *