Inteligența inimii, conversația inimii cu Creatorul

Inteligența inimii, conversația inimii cu Creatorul

Îți vorbesc din inima! Te iubesc încă de la începuturile existenței! Și așa va rămâne Pentru totdeauna! Și plâng scriindu-ți mesajul inimii mele! Și a Sinelui meu Divin care te iubește dintotdeauna! Vei rămâne întotdeauna în inima mea! Egal de vremuri, situații și fapte! Egal de timp, de Univers și spațiu! Și cum să fie altfel când eu sunt iubire!? Mă alătur sentimentelor înalte și mă cobor cu ele până sub pământ! Căci știe Creatorul meu că este partea din inima mea! Căci știe Creatorul meu că inima mea nu minte! Mă scufund în inima și plâng! Iar plânsul meu nu este nefericite, este binecuvântare! Căci astfel devin un bun ajutor pentru acest pământ! Căci dacă inima mea nu o va face atunci cine?! Nu plâng imperfecțiunea, nici alte sentimente, îmi plâng planeta , și toată existența. Și știu că cel mai pur gând este acum și aici din inima adus. Astfel voi vindeca în jurul meu, astfel voi fi mereu. Din inima în gând!

Dumnezeu îți vorbește astfel:
Eu Pot să te iubesc. Eu Sunt iubire și Mă alătur ție pe drumul frenetic al vibrațiilor înalte! Eu Pot să-Mi Las iubirea să-ți scrie, să readucă și să trezească în tine Binecuvântările Divine!
Mă Regăsesc în tot și în toate, Sunt aici și în același timp nu Sunt!
În toată frumusețea Eu exist și oriunde Mă vei căuta cu privirea, Mă vei regăsi!
Merg alături de tine în inima ta, în natură care renaște constant și în liniștea ei, în apele repezi și cristaline, în iarba, pământ, în flori, în fluturi și în vânt.
Deoarece Eu Sunt iubire, compasiune și înțelegere!
Te îmbrățișez cu inima și Îți trimit iubire, suflet pur!
Întind mâinile către tine și Îți spun că te iubesc încă de la începuturile existenței a tot ceea ce tu ești!
Toți sunteți FII și FIICELE MELE IAR EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC! Iisus Maestru Spiritual Înalt a învățat aceasta pe oamenii timpului în care el a fost născut ca și voi din femeie și bărbat! Însă ei l-au alungat și răstignit!
Mă Bucur alături de tine, Plâng alături de tine și Adorm cu tine pentru că te iubesc oriunde tu exiști! Femeie, bărbat și copil!
Linistește-ți mintea pentru o clipă și lasă cuvintele de lumină să-ți mângâie chipul, trupul și să-ți ofere puterea iubirii prin tăria lor!
Simte-te iubit, ești iubit! Oriunde exiști Sunt alături de tine. Îți mângâi chipul și te alin, Cântându-ți cum mama și tatăl tău ți-au cântat, Iubindu-te cum Eu te iubesc!
Cântându-ți în momentul creației tale, Venind să te iubesc și să te îmbrățisez cu lumină și iubire!
Iar dacă ești trist, îngândurat și abătut, Îți voi șterge lacrima, după ce împreună cu tine Am plâns, oferindu-ți vibrația inimii mele pentru vindecarea ta, oferindu-Mă pe Mine Însumi pentru lumina ta, oferindu-Mă cu tot cu iubirea Mea!
Minune de om Divin, privește în jurul tău, deschide ochii și privește! Ascultă-ți inima și lasă-te purtat de valuri de iubire și lumină!
Deschide-te către iubire, vibrații înalte și lumină și lasă cuvintele sp te aline și să-ți aducă iubirea deoarece ele sunt esența iubirii! Fii iubire!
Trăiește ca atare! În lumină și iubire! Fii ceea ce ești Divin și Co-creator, cu toată existența, integrat in Unives și Conștiință!
Mergi pe drumul tău, fii pozitiv și blând!
Fii ceea ce ești în adevărata ta esență, în ATOMUL DIVIN din INIMA TA!
Fii iubire! Fii compasiune și blândețe, puritate și inocență, fii ca un cer senin!
Eu Sunt: iubire, compasiune si blândețe, puritate și inocență și Sunt ca un cer senin!
Oferă-ți vindecare, iubește-te, deoarece Eu te iubesc!
Caută-Mă în inima ta! Eu Sunt în inima ta!
Mergem împreună în lumină și vibrații înalte, în iubire și vindecare!
Eu Sunt iubirea și te iubesc mai presus de orice, deoarece ești parte din Mine!
Ești cel mai important, cel mai iubit și apreciat, ești cel mai binecuvântat! Fii binecuvântat!


Mesaj primit de la Dumnezeu Atotputernic!

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid!

One Reply to “Inteligența inimii, conversația inimii cu Creatorul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *