Lasă-mă să fiu îngerul tău in accesarea Akasha!

Este cea mai profundă bucurie a mea să mă conectez cu sufletul tău și să găsesc noi căi pentru tine și viața ta în cronica Akasha împreună cu tine. Într-o lectură, citesc unde se află cauza subiectului tău și ce este important pentru tine acum. Vei primi de la mine un text de informații venite direct de la Sinele tău Divin, din câmpul informațional Akasha, pentru situația ta actuală, iar într-o sesiune de vindecare, aspectele de întărire pot fi susținute suplimentar. Ai întrebări de citit în Fișa Akasha? Scrie-mi! Te aștept cu nerăbdare.


Când mă conectez cu sufletul tău și citesc în cronica ta, primesc diverse informații: de cele mai multe ori, primesc mai întâi o „imagine de început”, simbol care rezumă subiectul lecturilor. După aceea, o lectură poate consta doar din imagini sau text sau combinații, dar de obicei sentimentele, culorile, vibrațiile și propozițiile individuale vin la mine. Toate aceste informații le condensez într-un text, textul tău sufletesc, care devine esența a tot ceea ce ești în acel moment, ceea ce te caracterizează, ceea ce te mișcă – și ceea ce te eliberează. Textul sufletesc conține întotdeauna o cale de ieșire din situația ta actuală. Pe măsură ce îți citești textul sufletesc, te simți adâncit în interiorul tău și câștigi încredere nouă în tine. Textul sufletesc vă va ajuta în următorul pas, însoțindu-vă ca un înger într-o bucată din călătoria voastră ulterioară.

Ce este exact Cronica Akasha (aspectul memoriei terenului energetic)?

Memoria Akasha sau universală, eter spațial, numit cel de-al cincilea element, memoria mondială, steaua amintirilor, spațiul sufletesc și substanța primordială, este o structură de bază omniprezentă, eternă, de energie, care a fost discutată pe scară largă de oameni de știință, fizicieni și filozofi. Acest cadru energetic atotcuprinzător se bazează pe întreaga noastră viață, reprezintă aspectul energetic al adevăratului nostru pământ primordial și acționează în acest context ca un spațiu-mediu, informațional energetic. Tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în vastitatea creației universale, se întâmplă și se va întâmpla, există deja și este imortalizat în această rețea imaterială.
Un mediu de depozitare veșnic!

Termenul cronică Akasha descrie adesea aspectul de memorie al terenului nostru imaterial. Departe de nivelul nostru material de existență, există o rețea energetică, care este dată de forma minții / conștiinței inteligente, un teren primordial, care stochează toate informațiile / gândurile datorită naturii sale structurale, fără spațiu-timp. În acest context, s-ar putea vorbi, de asemenea, despre un grup informațional general în care sunt încorporate toate informațiile și care pot fi primite cu ajutorul conștiinței noastre. Cu cât starea noastră actuală de conștiință vibrează, cu atât starea de informație pe care o puteți primi este mai mare. Tot ceea ce există în această privință este, în cele din urmă, stări energetice, care rezonează la frecvențele adecvate și trec prin orice stare materială. Astfel în acest context, totul este doar energie, o stare energetică densă. Este vorba de gândurile tale, conștiința ta, realitatea ta, cuvintele și acțiunile tale și toate acestea constau în cele din urmă doar din stări energetice care vibrează pe frecvențe. Pe acest teren imaterial nu necesită spațiu. Este practic o mișcare perpetuă, deoarece există de la sine și nu poate înceta să existe. Tot ceea ce a existat vreodată de la momentul conceperii Sinelui tau Divin, este conținut în acest fundament energetic. Tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în creația universală, se întâmplă și se va întâmpla, este imortalizat în acest grup omniprezent de informații. Din acest motiv, omul nu greșește în acest fel, pentru că tot ceea ce se întâmplă ar trebui să fie exact același în viața lui. Acestea incluzând și acțiunile care sunt regretate retrospectiv.

Totul în viața unei persoane ar trebui să aibă loc exact așa cum se întâmplă în prezent … !!

Un exemplu: Dacă cineva s-a abținut mult timp de la ceva anume și apoi s-a arătat din nou cu un stimulent corespunzător, atunci avem în vedere, cu siguranță, punându-se sub semnul întrebării propriile acțiuni. Din această situație trecută apare o mulțime de negativități, încărcând propria noastră stare de vibrație sub formă de sentimente de vinovăție sau altele asemenea. Practic, nu ar trebui să obținem nici o negativitate din aceasta, ci să acceptăm situația ca o experiență dorită. „Doar ar trebui să fie așa.” Și, desigur, situația ar trebui să fie la fel, deoarece nu există nici un scenariu fizic în care să se fi putut întâmpla altfel, altfel s-ar fi întâmplat altceva. S-a întâmplat așa, doar ar trebui să fie așa, o situație care, ca orice situație din viață, a fost prescrisă, o situație care nu ar fi putut fi diferită.

Prin restructurarea subconștientului nostru, suntem capabili să ne reproiectăm propria realitate …!!

Deseori ne lăsăm controlați de subconștientul nostru condiționat. Drept urmare, astfel de întrebări îngrozitoare în viața unui om apar din nou și din nou împovărându-i existența. Dar, datorită liberului arbitru și puterii creative, noi, oamenii, suntem capabili să ne reprogramăm mintea subconștientă. De asemenea, ne permite să ne schimbăm propria realitate actuală, să experimentăm o nouă stare vibrațională.

Puteți avea acces la cronica Akashică?

Energia atrage întotdeauna energie de aceeași intensitate. Pentru a reveni la înregistrarea Akasha, așa cum am spus în cursul articolului, reprezintă o mulțime vastă de informații. Reprezintă aspectul memoriei terenului energetic. Noi, oamenii, suntem din cauza conștiinței noastre, cu acest gigantic, grup mental de informații și, prin urmare, poate atrage gânduri din această sursă. În cele din urmă, s-ar putea afirma, prin urmare, că totul este deja prescris în viața unei persoane. În parte, acest lucru corespunde, de asemenea, corectitudinii. Tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în viața cuiva și încă trebuie să se întâmple, trebuie făcut în același mod și nu există scenarii în care să se întâmple altceva. În mod necesar, această afirmație ar merge mână în mână cu liberul arbitru limitat. Asta înseamnă că cineva nu ar avea liber arbitru, pentru că indiferent de ce se întâmplă, acesta este deja clar. Dar această presupunere este pur și simplu greșită. Desigur, fiecare ființă umană are un liber arbitru, poate alege ce gânduri vrea să realizeze la nivel material, în ce direcție ar trebui să meargă viața sa. Poți alege din acest imens grup de informații, cvasi gândul pe care vrei să-l realizezi. În această privință, prin urmare, ideea că cineva decide că ceea ce se realizează în cele din urmă pe baza propriei puteri creative este ceea ce se întâmplă.

În ciuda liberului arbitru, va exista întotdeauna ceea ce ar trebui să aibă loc … !!

Unul are liber arbitru și cu ajutorul căruia se decide un scenariu viitor, care este în sfârșit scenariul care ar trebui să apară și el. Totul este deja prescris, cu toate acestea avem posibilitatea de a alege gratuit și putem face singur prescrierea. Acest lucru ar putea suna un pic abstract sau chiar complicat, dar la sfârșitul zilei, cronica Akasha este locul în care sunt stocate toate informațiile, așa că putem folosi acea sursă de informații pentru a ne scrie propria poveste . În acest sens, a rămâne sănătos, mulțumit și a trăi o viață în armonie.