Lumina vs. Întuneric

Eu vreau și sunt lumină.

Doamne pune samburele tau de iubire si adevar in inima mea. Sa creasca copacul stiintei universale in tot ceea ce sunt.

Lumina risipește labirintul minții și o va face întotdeauna. Creatorul luminează întunericul meu.
La tine Creatorule este izvorul vieții, al existenței a tot și toate, în lumina Ta vom vedea Lumina. EonaNivid.

Fii lumina lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este dual. Dumnezeu creează lumina și întunericul în sens absolut pozitiv, iar în acest întuneric nu vei găsi conceptul negativității. Doar mintea omului asociază în mod ernonat întunericul cu negativitatea.
Yin și Yang sunt întotdeuna în echilibru. Noi trebuie sa rănânem întotdeuna în echilibru.
De aceea este foarte important să nu lași oamenii predominant negativ să te conducă in negativitatea în care ei se zbat crezând în diferite iluzii ale minții lor.

În întuneric dens nu poți să vezi nimic. Prin urmare este foarte ușor să te rătăcești și să te dezorientezi. În mod asemănător cei care se află în întuneric spiritual sunt lipsiți de discernământ și foarte curând ajung să-și piardă simțul orientării spirituale.
Întunericul nu există. Ceea ce există de fapt este doar absenţa luminii. Lumina poate fi studiată, întunericul nu. Nici nu poate fi fracţionat întunericul, lumina da. O simplă rază de lumină alungă întunericul pe suprafaţa pe care ajunge. Întunericul este un termen inventat de oameni pentru a descrie ce se întâmplă când nu avem lumina.
Rămâi în lumină, fii lumină și mai ales fii echilibru.
Nu există : dacă ești pozitiv există posibilitatea să decazi. Cei care cred în această iluzie o vor face indiscutabil.
Pune un sâmbure de pozitivitate în inima ta și el va încolți, se va face un pom roditor și-ți va cuprinde toată ființa cu lumina lui și-ți va oferi roade minunate și te vei hrăni din rodul muncii tale și vei sta pe drumul de lumină. Stai pe drumul de lumină, evitând labirintul minții în care ți-a fost indusă negativitatea și conceptele false ale existenței unui întuneric asociat cu răul. Întunericul nu are legătura cu negativitatea, acestea fiind asocierile eronate ale unor minți rătăcite. Evită să lași o minte rătăcită să-ți conduca existența, din interior sau din exteriorul tău.

Noi suntem lumină, iubire și pozitivitate. Trebuie ca tu să înțelegi și să faci diferența dintre negativitate sub orice formă și întuneric. Iluziile asociate acestuia din urmă l-au aruncat în mod nedrept în haosul minții unor oameni din trecut care au implementat conceptele negative.
Suntem suficient de inteligenți pentru a face aceste diferențe implicit pentru a evita conceptele eronate ale unui trecut iluzoriu în legatura cu ceea ce am spus, în viețile noastre.

Suntem oameni de lumină, Sinele este scânteie divină din însuși Creator, după conștientizarea acestuia tu ești indreptățit să îl ajuți în evoluție și nu să îl arunci în labirintul minții în care să rătăcească nereușind să găsească ieșirea, într-un labirint plin de ființe inexistente, diavoli, entități și alte negativități iluzorii. Cine rătăcește acolo este pierdut pentru o vreme, uneori pentru totdeauna, astfel pierzând capacitatea de a deosebi binele de rău.

Nu este totul sa devii spiritual, totul este să te menții pe calea adevărului.
Nu vei găsi cu mintea ta coborâtă în inimă aceste negativități.
Rămâi pe drumul de lumină, pozitivitate și iubire necondiționată. Este vital sa apreciem cu sinceritate lumina adevărului.

Tu singur ai să fii lampa ta, singur ai să-ți cauți salvarea. Nu aștepta să-ți vină din afară! Ține-te de adevăr, care este lumina supremă, așa vei ajunge la cel mai înalt vârf al spiritualității. Buddha.

Evită a te rătăci în labirintul vieții și al minții. Ai nevoie doar de o minte coborâtă în inimă care te va ține în înțelepciune și te va călăuzi in evoluție, iubire și lumină.

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.


 

One Reply to “Lumina vs. Întuneric”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *