Meditație de curățare și purificare cu îngerul păzitor

Așează-te confortabil, de preferință, pe un scaun cu picioarele ferm pe podea, astfel încât brațele și picioarele să nu fie încrucișate, iar coloana vertebrală să fie dreaptă. Evident poți folosi orice altă poziție confortabilă ție.

Imaginează-ți o lumină aurie în jurul tău, care pleacă cât mai departe și este deasupra ta, cât o poți face vizibilă mental. Aceasta este o cupolă protectoare aurie care creează o barieră și un scut de protecție, astfel încât orice energie nedorită sau negativă nu va putea intra în această cupolă de protecție.

Relaxează-te, respiră profund o dată sau de două ori, astfel încât întregul corp să se simtă calm și liniștit.
Imaginează-ți sau vizualizează o pădure frumoasă. Este plină cu copaci, plante și flori în culori strălucitoare, iar cerul deasupra capului este un albastru intens. Soarele va străluci pe întreaga scenă și vei simți căldura lui atingându-ți corpul.

O plimbare prin această pădure îți va permite să observi forța de viață puternică care emană din acest loc pașnic. Fiecare copac, plantă și floare este vie în măreția creației.

Începe să simți un sentiment de iubire necondiționată care îți cuprinde întreaga ființă în timp ce privești frumusețea, puterea incredibilă a pădurii din jurul tău.
Continui, fii fericit și relaxează-te înainte de a vedea o curățare a unei cascade care se încadrează într-o imensă piscină cristalină de apă. Te apropii de cascadă și vei vedea că există un spațiu pe marginea acesteia. Poți să intri în această apă caldă. Aceasta apa te va curăța acum. Vei sta o vreme ascultând sunetul apei în timp ce cade peste stânci.
Pe măsură ce stai în această scenă, acum știi că este un înger în apropierea ta, acesta stă chiar lângă tine. S-ar putea să-l poți vedea destul de clar, sau poate că doar simți. Fii conștient de prezența lui și lăsă-l să se conecteze cu tine. În timp ce amândoi stați acolo în tăcere, simți brusc că îngerul tău păzitor caută să se conecteze cu tine.

Rămâi în această cameră liniștită și permite acum îngerului tău păzitor să comunice cu tine. Pot fi cuvinte pe care le poți vorbi telepatic în mintea ta sau poate vei primi o viziune, culoare sau alt obiect pe care îl vezi în ochii minții tale. Poate la început să fie totul neclar, însă pe măsură ce continui să faci acest exercițiu simplu,tot mai des, va deveni semnificativ mai concentrat în detalii și mai puternic.

Rămâi în acest loc cât vrei.
Când ești gata să te întorci la viața de zi cu zi, mulțumețte-i îngerului păzitor și începe treptat să revii la momentul actual.
Respiră puțin mai adânc, corpul tău fizic începe să se întoarcă pe scaunul pe care simți că a început această scurtă vizualizare. Când te simți pregătit poți deschide ochii.

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *