Meditație hipnoză și afirmații pentru conectarea cu Sinele Divin și conștientizarea abilităților

Auto-descoperire pasul 2

Bună ziua și bine ai venit la o mică meditație hipnoză de relaxare, unde vei intra în mod intenționat în mintea ta subconștientă pentru a implementa cu ușurinta afirmațiile de conectare cu sinele tău divin implicit conștientizarea abilităților de care dispui.

Știi, mintea ta subconștientă este puternică. Dacă te asociezi cu ea, te va sprijini eficient. Pentru aceasta, vei intra acum in mod intenționat în subconștientul tău, intenția ta fiind, că vrei să-ți dai seama de adevăratul tău scop …Acum vei introduce această intenție în subconștientul tău, pentru ca ea să fie stocată acolo pentru totdeauna.

Acum să începem cu meditația. Ești gata? Așezează-te sau culcă-te confortabil, simte-te confortabil în poziția ta de odihnă și lasă toate gândurile să curgă. Voi număra de la trei la unu, și cu fiecare număr te vei relaxa tot mai mult, trei… începi sa devii tot mai relaxat, doi…respiră odată adânc, unu…acum vei simți cât de calm ești, simte-te ușor și liber, vei simți că exiști doar tu însuți acum.

Acum concentrează-te ușor cu atenția asupra respirației tale, urmărește-ți respirația, respiră înăuntru și înăuntru și înăuntru … Simțiți cum inspiri energia din Univers cu fiecare respirație. Respiri, inspiri și expiri, inspiri și expiri …calm, relaxat, încet….

Simți cum cu fiecare respirație te regăsești tot mai mult în interior … Respiri înăuntru și în afară … Și acum lasă doar respirația …

Simți cum te simți ușor și liber în interior, totul din tine este ușor și liber … Simți cum conștiința ta se deschide foarte ușor … Simți cum conștiința ta este acum deschisă și receptivă.

Bucură-te de ușurința și deschiderea ta și înregistrează următoarele propoziții:
Acum intenționez să-mi găsesc adevăratul sine.
Urmez doar impulsurile sinelui meu.
Nu fac decât ceea ce instinctul meu interior vrea să facă.
Acum îmi dau seama ce corespunde adevăratului meu sine.
Îmi recunosc talentul unic, pe care l-am observat.
Îmi exprim talentul unic și îl manifest.
Sunt curajos/oasă și liber/ă și gata să-mi schimb viața într-un mod care să se potrivească adevăratului meu sine.
Îmi dau seama cum totul curge spre mine, ceea ce am nevoie pentru descoperirea mea de sine.
Experimentez cât de fericit/ă mă simt când îmi croiesc drum spre mine.
Știu că, de acum încolo, mă apropii puțin câte puțin de mine.
Mă conectez cu sinele meu divin.

Lasă cuvintele să lucreze pentru tine … Simte-te ușor și liber și conștientizează doar ceea ce auzi acum.

Acum intenționezi să-ți găsești adevăratul sine … Este ușor să-ți găsești sinele adevărat … Simți cât de ușor te simți, pentru că acum ai formulat această intenție … Simți cât de fericit te face, pentru că acum ai aceaste cuvinte…formulează intenția de a-ți găsi adevăratul sine.

De acum înainte, nu vei urma decât impulsurile sinelui tău. Da, este ușor, sinele tău știe ce este corect, te conduce și de acum înainte urmărești impulsurile sinelui tău. Simți cât de ușor este să te lași sinelui să te ghideze. Simți cum poți da drumul, simte cum poți fi ghidat cu încredere.

Ca un copil mic, îți poți lua sinele de mâna și lăsă-l să te ghideze. Sinele tău te ia de mână. Simți cât de ușor și de liber te simți, pentru că sufletul tău te conduce atât de minunat. De acum înainte, nu faci decât ceea ce își dorește sinele tău divin. Te duci doar acolo unde te conduce sinele tău divin. Simți cât de ușor este totul când ești ghidat de sinele tău divin.

Știi că sinele tău divin te lasă întotdeauna să faci ceea ce trebuie. Toate lucrurile tale vor fi ușoare acum. Te simți ușor și liber pentru că sufletul tău te conduce atât de minunat.

Acum îți dai seama doar de ceea ce corespunde sinelui tău adevărat. Simți cât de ușor este să fii în stare să-ți dai seama când ești conectat cu sinele tău divin. Realizează-te doar pe tine. Sinele tău te cunoaște în adevărata ta esență. Sinele tău știe ce vrei să realizezi. Simți cum sinele tău se bucură pentru că acum îți formulează intenția de a fi doar tu și de a-ți trăi numai conectarea cu sinele.

Acum îți dai seama că ți-ai primit talentele unice, abilitățile tale unice, în scopul vieții tale. Fii recunoscător pentru acest cadou. Realizează ce abilități minunate erau adormite în tine. Realizează că totul din tine este ceea ce ai nevoie pentru scopul vieții tale. Simțiți cât de ușor este pentru că toate abilitățile tale sunt în tine, gata să fie scoase la lumină și trăite acum.

Acum ești gata să-ți manifești abilitățile, cadoul tău unic, să te desfășori și să servești omenirii. Simte cât de ușor este să-ți îndeplinești destinul, deoarece cadoul tau iți este atât de minunat și disponibil.

Fii recunoscător pentru minunatul tău cadou.

Te simți liber și gata și plin de curaj să stai tu cu sinele. Te simți gata să-ți schimbi viața, astfel încât să-ți poți manifesta abilitățile. Te simți pregătit să dai drumul la orice altceva din viața ta … Te simți extraordinar de liber în această lăsare, deoarece de acum înainte vei fi doar tu, îți vei desfășura darul de moștenire de acum încolo, lăsându-te infinit de ușor și de liber…acum te simți fericit.

Simți cât de ușor este să îți trăiești adevăratul sine, simți cum totul curge către tine, ceea ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta darurile și a fi tu însuți … Simți că Universul îți oferă doar tot ceea ce este al tău pentru adevăratul tău sine.
Simți că ideile potrivite, oportunitățile potrivite, oamenii potriviți tocmai vin în viața ta. Tot ceea ce aparține adevăratului tău sine intră în mod miraculos în viața ta la momentul potrivit, destul de ușor. Simți cât de ușor este să accepți pur și simplu tot ceea ce Universul îți aduce în fiecare moment.

Simți că ești fericit în interiorul tău, pentru că acum știi că ești pe cale să devii una cu adevăratul tău sine divin. Simți cât de bine te simți când te găsești din ce în ce mai mult pe tine. Simți cum ești în pace cu tine.

Știi că te poți bucura în acest fel, știi că, în fiecare zi, de acum încolo, vei găsi un pic mai mult din toate ce sunt pregătite doar pentru tine. Știi că îți vei atinge obiectivul la momentul potrivit, scopul de a fi complet tu însuți.

Simți din ce în ce mai mult bucuria interioară, ușurința, libertatea pe care ai câștigat-o pentru că ai decis să te conectezi să te regaăsești în adevărata ta esență și-ți vei împlini destinul.

Simți în interiorul tău sinele tău divin, știind că de acum înainte totul va merge exact așa cum îți dorești în viața ta. Este ca și cum ai fi găsit în sfârșit trenul potrivit la gară. Simți cum te poți așeza doar pentru că trenul te va duce acolo unde dorești să mergi …

Și acum a sosit timpul să te întorci la conștiința ta de zi cu zi … Număr de la unu la trei, și cu fiecare număr, vei reveni mai mult la conștiința ta de zi cu zi …

Unu … Deschide ochii! Doi … Respiră adânc! Trei … Mișcă-te, ridică-te din poziția de odihnă!

Ești treaz și concentrat în munca ta zilnică. Dar știi că poți repeta această meditație ori de câte ori dorești și, făcând acest lucru, vei putea transforma subconștientul în aliatul tău, care te va conduce la înfaptuirea de minune în viața ta. La a aduce în calea ta tot ce este mai bun pentru drumul tău către tine însuți.