Coboară mintea în inima ta!

Coboară mintea în inima ta!

Atunci când dau năvală gândurile, ești în mintea ta astfel ai parte în minte, de diferite încercări, manifestări și provocări individuale (mai mult sau mai puțin, sentimente nocive), deoarece funcționalitatea inteligentă-mentală este astfel creată să te sustragă de la sentimentele și trăirile adevărate pe care doar în inima le vei dobândi. În minte are loc contradicția. În inimă are loc manifestarea inteligentă a iubirii creatoare, a luminii, vibrațiilor înalte, a evoluției și vindecarii!

Adevărul și cheia existențialității iubirii le vei găsi pas cu pas atunci când cobori mintea în inima ta!

ATUNCI CÂND COBORI ÎN INIMĂ TOTU-N JUR DEVINE: VIBRAȚIE ÎNALTĂ! Astfel trupul tău dansează frenetic în vibrațiile date de inimă, devenind tu însuți o lumină creatoare deoarece te întâlnești cu iubirea. Divinul începe să se manifeste aducându-ți vindecarea.
În inima ta vei găsi toate răspunsurile autentice cu privire la toată existența, Creația, astfel primind toate răspunsurile frământărilor tale.

În inimă vei fi surprins(ă) de simplitatea caldă și iubitoare a acesteia, vei fi surprins(ă) de puritatea, blândețea și armonia unei inimi care îți va arăta întotdeauna rezolvarea corectă a unei situații și nu numai. Cu ajutorul inimii oamenii din jur vor deveni o carte deschisă pentru tine, vei reuși să îi ajuți atunci când ți se va cere aceasta! Toate câte vei realiza ca manifestare din inima ta vor deveni în mod indiscutabil prioritare deoarece acestea vor fi purtatoarele iubirii supreme!

Astfel coborând din labirintul minții vei reuși să intri în inima cu mintea și de aici te vei manifesta în viața ta de zi cu zi! Aceasta cale ducându-te in evoluție.

Oferă iubirea ta tuturor, pentru tot și toate deoarece prin iubire vei cunoaște esența a ceea ce este manifestarea existențial pozitivă în viața ta.
Când te vei manifesta prin și din inimă nu vei mai avea nevoie de protecție deoarece nimeni și nimic nu va mai putea interveni în contradictoriu în propria ta viață să te lezeze ca mai înainte!

 

Imaginează-ți cum cobori 5 trepte către inima ta, vei coborâ în inima ta și vei deschide ușa inimii tale, deoarece, aceasta este deschisă.
O lumină te va întâmpina și orice culoare are această lumină este culoarea inimii tale aceasta exprimându-te pe tine în mod intuitiv! Intră în inima ta! În inima ta te vei găsi cu ATOMUL DIVIN! Acest minunat Atom Divin este Creatorul și Creatia! Lasă-te cuprins(ă) de minunata căldură a inimii tale, de minunatele sentimente de liniște, pace, iubire, armonie, echilibru și alte sentimente benefice pe care le vei experimenta în inimă! 

In inima ta vei regăsi Sinele tău Divin și pe Dumnezeu Creatorul. Încearcă să percepi și să vizualizezi doar lumina! Orice formă sau imagine cu diverse obiecte sau alte aspect cunoscut în realitate, intervenit în inimă este efectul minții! Formele sunt exprimarea minții!
În inima este lumină și iubire! În inima nu este necesară forma!
Sinele Divin nu are nevoie de o formă anume, însă mintea da!

Nu te teme de lumina fără formă! Mintea cere formă, Sinele Divin nu are nevoie de aceasta pentru absoluta sa manifestare!

 

Este foarte important să mergi în inima ta deoarece aceasta te va ajuta să vindeci răni, situații, traume, trecut și tot ceea ce necesită rezolvare și vindecare! Toate acestea neprelucrate nu vor face decât să te mențină în labirintul minții, spiritual fiind sau nu, astfel vei rătăci imaginar creând LUMI PROPRII care te vor ține captiv convetuind în propria imaginație, cu idei create de minte care nu vor face altceva decât să te țină în labirintul minții astfel distrăgându-te de la esența și țelul pe care îl ai de îndeplinit și pentru care ai venit pe acest Pământ nemaiavând loc evoluția ta!
Inima te eliberează de toate aceste efecte ale minții, conducindu-te către expansiune spirituală, vindecare, evoluție, reîntoarcerea la Creație și Creator! 

 

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.