Vindecare cu lumină

Vindecă-te cu lumină, vindecă-te cu energie, 

Dacă celula este sănătoasă, omul este sănătos!

Vindecarea energetică este o ofertă care este egală și nu este concurentă cu medicina clasică, naturopatia și alte oferte terapeutice. Tratamentul spiritual de vindecare este folosit pentru toate tipurile de boli sau tulburări, stres, leziuni fizice și emoționale. Ele pot completa alte terapii și pot fi practicate independent.

Tot ce există pe acest pamânt cât si în univers se vindecă cu lumină.
Avem această capacitate de a transfera energia și lumina cu ajutorul palmelor atât nouă înșine cât și celor din jurul nostru.
În palmele noastre putem concentra sfera de lumină energetică vindecatoare cu ajutorul căreia să ne vindecăm deoarece in palme avem centri energetici, prin care putem transfera energia necesară vindecării.
Energia o poți simți, in jurul tău dupa care o poți concentra in palmele tale, tot ce trebuie sa faci este să crezi că poți în acest mod să fii vindecat sau tu însuți să te vindeci.
Unii oameni se nasc cu aceste capacități, alții învață pas cu pas acestea.
Bineînțeles tot acest proces nu va putea avea loc decât cu anumite reguli și anume:
să folosești vindecarea cu lumină cu iubire și dedicare, să te iubești de asemeni să iubești pe toți cei din jurul tău și să dorești să le oferi vindecare.
De asemeni toți cei prezenți în acest proces de vindecare trebuie să-și dea acordul pentru efectuarea acestei terapii de vindecare.
Trebuie să fii împăcat cu tine și cu cei din jur, să fii echilibrat, pentru a putea lucra lumina în folosul tău cât și în folosul celorlalți.

Îți vindeci mintea în timp ce îți vindeci corpul.
Fiecare ființă umană este o ființă minunată și iubitoare pentru mine.
Din această realizare, simt că trebuie să ofer tuturor celor care îmi caută ajutorul să le aduc cu metodele de vindecare disponibile, cu încredere și iubire a minții și corpului în armonie.
Mă bucur să te cunosc!

 

Folosesc lumina pentru vindecare deoarece am primit aceasta capacitate de la Creator.
Personal am reușit cu ajutorul luminii să mă vindec de mai multe boli absolut fără intervenție medicală și anume: hipertensiune arterială, un lipom, stres, stări nervoase, migrene insuportabile, pre-diabet.
Bineînțeles pe langă toate acestea am o dietă echilibrată, meditez si fac exerciții de respirație aproape zi de zi.

Mă găsești aici, pe Facebook cât și pe Skype.

 

Te salut cu respect pe tine și pe sinele tău înalt.

Eona Nivid .