Tot ceea ce rezonează cu noi ne ajuta in procesul de vindecare

Tot ceea ce rezonează cu noi ne ajuta in procesul de vindecare.

Trăim într-o lume care este așa cum trebuie sa fie, într-o viață care este așa cum trebuie sa fie, pe o planeta care este așa cum trebuie sa fie. Suntem în schimbare, o schimbare care este așa cum trebuie sa fie. Oricum ar fi este perfect așa cum este deoarece totul este rânduit de Creator sa fie așa cum este. Binecuvântăm toată ființa , mulțumim pentru toată experiența și mergem mai departe așa cum trebuie sa fie.

Transforma toata actiunea ta de moment in Divinitate. Astfel eforturile tale au efect!
Am coborat in inima mea pentru a curata cu lacrimile Divine tot ceea ce ramasese agatat, provenind din alte medii. Ele trebuiau intelese, acceptate si tratate cu iubire pentru a le conduce in vindecarea lor.
Atunci in acele momente Ai venit si M-ai intrebat: de ce plangi?
Nu am raspuns …
Ai Spus: priveste!
Toate au cazut si toate se ridica in lumina, iar din lumina ele redevin ceea ce trebuiau sa fie inca de la inceputuri dar se pierduse-ra in calea lor. Ele sunt acum ceea ce trebuie sa fie.
Apoi Ai Spus: Sa Implinit, Ramai Binecuvantata!
Totul se intampla asa cum trebuie sa se intample, totul este pentru evolutia ta. Bucura-te de tot si toate.
Este necesar să știi că atunci când schimbi frecvența , pe frecventa respectiva incep sa se pornească lucrurile.
Se întâmplă să mergi pe o anumită vibrație, stare și să întâlnești stările asemănătoare în cei din jur, sau situații, fapte, idei, îndepliniri, în concordanță cu starea in care ești, iar aceasta vine fara doar și poate cu o latura pozitivă prin care poți ajuta găsind soluții.
Evident: a coborâ din vibrații înalte este benefic și uneori necesar deoarece poate deveni o posibilitate prin care oferi oamenilor, o soluție , un ajutor in constientizare și o deschidere a procesului de vindecare.
Că ești în vibrații înalte sau că ai coborât este absolut benefic și cu un scop precis.

Probabilitatea și posibilitățile fiecărei ființe sunt miliarde deoarece fiecare în parte suntem unici și prin unicitatea noastră ne dezvoltam și evoluam total diferit. Chiar dacă aveți sau nu parte de conștientizare acum sau mai târziu este necesar să înțelegeți și să luați totul astfel cum se prezintă alegând din multitudinea de posibilități pe cea care va este cea mai la îndemână și care va reprezintă cel mai mult. Cu perseverență reușiți să ajungeți acolo unde trebuie să ajungeți și nu uitați că în fizic avem capacitatea de a vindeca orice piedica sau blocaj intervenit fie el în această viață fie în alte vieți și care continuă să se manifeste in campul energetic . Pentru că sa realizați vindecarea este necesar să ajungeți în inima dvs deoarece toată manifestarea porneste din aceasta , ea fiind cea care va ajuta să vindecați totul. Din inima curatatile se realizează atât de simplu și de ușor 🙂 . Din inima simți cu exactitate ceea ce trebuie sa faci și cum să acționezi nefiind judecat și nefiind impregnat cu iluzii sau nesiguranță astfel cum se întâmplă în mental. Pentru a realiza acest proces este nevoie de a avea încredere în forțele proprii și a avea dorința cu adevărat de schimbare după care totul se realizează de la sine.

Relaxarea vine prin diferite mijloace dar mai ales prin respirație relaxata cu menținere a sa câteva secunde și expirație . Uleiurile esențiale ne relaxează și ne ridica vibrația , personal le folosec nediluate, o picătură pusă la încheietura mâinilor, frunte și gat. Muzica ascultata câteva minute periodic, mă ajută în a mă menține in starea de prezenta. Pentru eliberarea grijilor este necesar vindecarea, parcurgerea acestor pași deoarece toate se includ Intr-un lanț al evoluției. Afirmațiile pozitive repetate în gând ajuta la eliminarea stărilor negative, eliminarea persoanelor, stărilor, faptelor, ideilor și abandonarea completa , a celor care nu rezonează , care sunt negative și ne provoacă rau, sunt inevitabil de aplicat. Intr-o măsură mai mare sau mai mică și acesta este un aspect important de reținut , că sa ieși din griji este nevoie sa smulgi buruiana din rădăcină , că sa smulgi buruiana din rădăcină este necesar sa fii sincer tu cu tine, prin autoanaliza , impunere , control. Nu mintea trebuie sa controleze corpul și Spiritul este cel care face aceasta deoarece Spiritul a ales trupul pentru a se încarna că sa experimenteze lucruri. Exista posibilitatea la unii oameni spiritul să dorească in această viață să experimenteze negativul astfel încât orice ar face omul nu poate ajunge prea departe deoarece ii este menita o anumită experiență dar… Și aceasta se poate schimba in totalitate prin impunerea in Spirit( la un grad foarte mare de evoluție )  educarea acestuia și înțelegerea sa de a fi condus în înalt(repet este o stare înalta și se lucrează pe un drum lung bine conturat și bine implementat fiind utilizabil doar in cazul celor care trăiesc experiența nereușitei).

Deven-o propriul tau stăpân , condus de Spirit , în Spirit te lași abandonat și nu în griji.

 

Încearcă să redevii simplu. Copil. Umil. Puternic in blândețe.
Fericire: Simplitate , simplitate , simplitate.
Simplu ! Divin! Concret!
Învăța , învăța , învăța!
Învăța de la tot și toate. De la plante, soare, apa, aer, nori , oameni, obiecte , fapte, idei, idealuri.
Ramai în postul de observator și învață.
Extrage tot ceea ce te ajuta și cu care rezonezi și aplică în viața ta pentru reușita ta.
Daca doar alergi in toate direcțiile , imprastiat peste tot și mai ales rătăcit în minte realizezi doar irosirea ta.
Mobilizeaza-te in tine că sa urmeze minunea a ceea ce ești și să se înfăptuiască desăvârșirea. Prin aceasta ajungi sa redevii cu adevărat TU.
Actiunea de a lucra ritualuri care presupun utilizarea obiectelor sau orice apartine de dimensiunea in care existam, apartine de 4D.
Actiunea de a merge in vibratiile inalte si foarte inalte apartine exclusiv de unicorni si 12 D+
Ajuns in 12D sau peste , nu vei putea fi afectat de actiunea celor din 4D 🙂 si numai de catre cei care ajung in 12 plus. Dar cine ajunge aici nu va dori absolut niciodata sa -si incalce liber arbitru pentru a efectua nereguli! Simplu ! 🙂
Va mulțumesc pentru că m-ati ales sa va fiu ghid , va mulțumesc pentru că existați, pentru că simțiți, pentru că permiteți energiilor sa va cuprindă , pentru că ajungeți să fiți cu adevărat ceea ce trebuie sa fiți. Va mulțumesc pentru că sunteți. Divinitatea din mine saluta Divinitatea din tine , draga Om Divin! 🙏💎☀️❣️🌈🌹
Poți să stai în bucătărie sa speli vasele și să experimentezi o stare de Samadhi in care te integrezi in totalitate în Spirit fara că sa ai nevoie sa practici anumite tehnici pentru a ajunge la aceasta. Este o stare pe care o poți trăi oriunde , oricum, oricând.
De ce ?
Energiile ne ajuta sa ajungem aici cu mult mai rapid fata de timpurile de demult.
Pentru că trăim în energii noi. Intense. Energii care urca. Energii care ne ajuta in tot acest proces de regăsire a ființei interioare, de regăsire cu adevărat a ceea ce suntem 💎☀️❣️🌈
Trăim minunate vremuri în care conștientizarea in masă a energiilor menită să ascensioneze împreună cu toată suflarea ne propulsează in Noua Era a Noii Lumi în care pacea, iubirea, lumina și echilibrul va fi o cheie esențială pentru viața de pe acest pământ.
Trăim momentele descătușării din lanțurile in care am trăit ani la rând. Acestea sunt momentele in care conștientizam adevărul privind adevărul așa cum este acesta , neimpus de legi, dogme, măști, oameni, fapte, idei, adevărul din fiecare din noi in care fără doar și poate cele mai pure intenții sunt aduse la suprafață împreună cu iubirea necondiționată , împreună cu Divinitatea din noi.
Sunt timpurile in care conștientizam că suntem un întreg , că Dumnezeu nu este pe un norișor așa cum au învățat religiile și că el se afla in fiecare dintre noi. Sunt timpurile in care mergem în esență noastră , în inima noastră unde regăsim comoara noastră și puterea noastră nu numai de vindecare dar și de reechilibrare, putere, Divinitate , lumina, iubire. Pentru că noi suntem creați sa fim Divini. Pentru că noi suntem lumina. Pentru că noi suntem centrul energiilor. Pentru că noi suntem cu mult mai mult decât ne-au predat generațiile trecute și în care am fost crescuti. Pentru că noi suntem puteri adevărate. Pentru că noi suntem cu mult mai mult decât un trup pe un pământ aflat intr-un Univers. Pentru că în noi se afla ESENȚĂ DIVINA.
Respecta-te așa cum ești cu adevărat. Nu umili Sfântul care se afla in tine. Ridică-te la adevărata ta valoare. Conștientizează ceea ce ești.
Trupul tău este templul puterii tale Spiritul. Tu ești , eu sunt, noi suntem un întreg. Cum mie îmi doresc binele, astfel și tie îți doresc. Pentru că tu și eu unul suntem. Un întreg intr-o Conștiința Universala.
Draga Doamne, Creatorul meu Divin a tot și toate, Îți dăruiesc toată experiența mea din această viață, toată bucuria mea și toate lacrimile mele așa cum au fost ele.
Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit și continui să-mi dăruiești , îți mulțumesc pentru toată experiența avută până acum în această lume, pe acest minunat pământ, în acest minunat trup ales de către mine încă de la începuturi . Constientizez ceea ce sunt și mă bucur împreună cu tine in cantecele îngerești ale Divinității in care Te regăsești!
Îți mulțumesc pentru tot și toate și permit in continuare Spiritului sa se manifeste așa cum trebuie sa fie.
Merg încet , pășesc in ritmul respirație mele in eliberarea conștientului in Spirit.
Rand pe rand straturile fizice se îndepărtează eliberând in Divin măreția Spirtului.
In inima este doar despre a simți energiile înalte, despre a vibra si despre a vindeca.
In inima este despre minunata experiența numită viață și existența în trup după regăsirea ta cu tine.
In inima este despre liniștea oceanului in vremurile însorite si furtuna oceanului in vremurile refacerii sale.
Astfel am înțeles că venim aici sa ne vindecam, sa ne curățăm, sa evoluam și să ne permitem să simțim, deschizandu-ne in noi și regasindu-ne cu noi.
Evita sa incerci sa stai mult în viața unui om care nu te vrea în viața lui!!!
Evita sa intervii in viața unui om care nu dorește ajutorul din exterior!!!
Evita sa tii cu forța în viața ta o persoana care are alt drum în viață față de al tău!!!
Evita sa intervii acolo unde nu îți este cerut ajutorul pentru că riști să preiei din energia acelei persoane pe care cu intenție – o ții cu forța în viața ta!!!
Lasă să plece: oameni, fapte, lucruri, atașamente , obiceiuri, idei, concepții , idealuri.
Detaseaza-te de tot și toate și doar in acest mod vei observa cum miracolul intervine în viața ta.
Detaseaza-te de iubirea fizică și lasă iubirea necondiționată să se exprime prin ceea ce ești către ceea ce ești în tot și în toate.
Oferă DETAȘAT puritate, compasiune, iubire necondiționată pentru că toată energia benefica să revină la tine înmiit.
Ești ceea ce oferi!
Cel mai greu le este oamenilor să se DETASEZE!
Cel mai greu le este oamenilor să revină la esență!
Reaminteste-ti că tu EȘTI CREATORUL TAU! Deoarece în tine se regăsește CREATORUL.
In tine, în mine, in noi.
Creatorul Infinit. Iubire. Puritate. Lumina. Întuneric. Viața. Renaștere. Echilibru.
Adevărul iubirii se arată în perioada următoare
Măreția Divinului se arată în noi.
In următoarele luni se vor diferenția tot mai mult cei care trăiesc în iubire și lumină în Divin conștienți de ei, de cei care aleargă după material, aur , bogăție, cei rămași în frica și iluzii.
Nimeni nu va mai funcționa după programele vechi de manifestare.
Provocările ce vin sunt oportunități de renaștere.
Acum la întrupare vin doar Spiritele Înalte. Spiritele cu karma și grele încercări sau Spiritele decăzute merg acum in alte dimensiuni pentru evoluția lor.
Acum incepem cu adevărat să pătrundem energiile iubirii , să permitem Divinului sa se manifeste și sa fim cu adevarat noi, esența.
Transpune-te in tot și toate. Simte energia în frunze, iarba, pietre , pământ, dealuri ,vai, munți, copaci, păsări, râuri, soare, lună, lumină, întuneric, floare, fluturi, nisip, aer, ploaie, fulgere, nori, cer, dincolo de cer, stele, planete, galaxie, galaxii, univers, universuri, incomensurabil.
Devin-o întregul! Expansioneaza-ti conștiința!
Pătrunde în energiile înalte și permite energiilor sa curgă prin tine.
În perioada aceasta avem energii de cel puțin patru ori mai intense decât în mod normal iar ele coboară acum pe pământ.
Codurile de lumina coboară și se integrează în întreg sistemul nostru energetic și fizic.
Poți experimenta dureri sau arsuri la stomac, migrene, oboseala fizică, lumini in jurul tău sau a apropiaților (uneori se pot fotografia) , poți observa lumini , culori diverse cu ochii închiși, energie intensă, insomnie, apatie.
Energiile din aceasta perioada vin să ne stabilizeze , echilibreze , configureze, pregătidu-ne pentru noile valuri energetice care ne vor întâmpina in viitorul apropiat în următorul an.
Foarte multi dintre noi primesc diferite inițieri care sunt pregătite pentru a fi mai apoi utilizate in scopul benefic al celor din jur.
Draga Om Divin! Ai răbdare , parcurge pașii ascensiunii lent și mentine-ti echilibru fizic și energetic la cote ridicate folosindu-te de tehnicile bine cunoscute ale respirației , meditației, dietei adecvate, folosindu-te in general de tot ceea ce simți că rezonează cu ceea ce ești și care te ajuta in mod benefic.
Inima știe că iubește fără doar și poate.
Inima știe că există în ceea ce sunt, într-o lume frumoasă.
Inima este centrul în care Spiritul se odihnește.
Inima știe că ea este rar adusă in prim plan dar neobosită, menține viața și oferă energia necesară acesteia fără să se plângă .
Când răvășit , neajutorat, umil ajungi in inima deschizi porțile unei noi lumi- lumea în care trebuia să fii de la începuturile tale. Era ceea ce cautai atât de mult timp- poate și vieți.
Când ai ajuns in inima ta ai observat că toate câte ai căutat ani la rând în lucrurile din jurul tau , erau doar căutări greșite și că totul se afla aici- in ea- in inima ta.
Inima știe să vindece karma. Inima știe să vindece viața. Inima știe să vindece existența deoarece în inima este Divinitatea din tine.
In Divinitatea din tine este pusă fărâmă din Creatorul Divin.
Acum știu că atunci când rătăcesc ajung din nou și din nou în inima deoarece am fost și știu că este necesar sa mă reîntorc. În esență .
Inima era locul in care trebuia să ajung, după cautari în ani și ani la rând… eu pe mine. Căutând în jur , în alții, în sentimente sau obiecte ceea ce de fapt se regasea in mine așteptând sa revin, sa redevin ceea ce eram dintotdeauna un întreg în întreg in care Divinitatea îmi mângâia chipul.
Când am deschis ochii din inima mea , am privit în jur știind că în acel moment prin mine privea însăși Creatorul. Binecuvântată să rămână toată ființa pe care acum o privesc și binecuvântată să rămână toată suflarea. Ai Spus!
Tăcerea sa transformat în lumina și iubire , puritate șii compasiune – pentru întreg.
Iubirea fizică pentru un om nu este una și aceeași cu iubirea necondiționată.
Iubirea necondiționată pleacă din inima pentru toată existența fara a alege om, litera, obiect, fapta, gând, experiența.
Ea se percepe pentru toata creația iar cel care o percepe nu așteapta nimic in Schimbul acesteia. Iubirea necondiționată nu este despre suflete gemene , iubire pentru copil, iubire pentru animalul de companie.
Iubirea necondiționată este o energie înaltă care vine din Divin, trece prin tine și merge mai departe pentru întreaga suflare.
Uneori este perceputa că o fierbințeala a inimii și o poți percepe in fizic că un amestec de fierbinte, lacrimi în suflet , puritate, energie vibranta. Ea este puritatea iubirii Divine.
Aceasta este fericirea supremă.
Va îmbrățișez cu inima ♥️🤗

3 Replies to “Tot ceea ce rezonează cu noi ne ajuta in procesul de vindecare”

  1. Multumesc, ma ajuta sa citesc si sa recitesc! Mi-am adus aminte ca am citit odata o poezie a lui Radu Gyr (care nu mai e in planul fizic), fiind vorba despre Domnul Iisus si m-a cuprins plansul. Apoi am perceput intrebarea : ,,De ce plangi Lucia ? Nu stiu . Atunci e bine daca nu sti. “

  2. Foarte frumos! 😍 Multumesc cu recunoștință! 🙏 Pace Armonie Lumină și Binecuvântări Divine Tuturor! Te îmbrățișez cu toată dragostea Eona Nivid! 🤗💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *