Urmați-i pe cei care vă pot ridica vibrația!

Urmați-i pe cei care vă pot ridica vibrația!

Chiar acum, noi toți manifestăm rezultatele noastre individuale. De exemplu, cei care depun o energie consistentă în pace și iubire, vor avea rapid pace și iubire în viața lor. Cei ce vor gândi cu frică și anxietate, vor manifesta și mai multă frică și anxietate. Trebuie să fim conștienți unde ne plasăm gândurile și energiile.
Acum, mai mult decât niciodată, trebuie să ne concentrăm și să avem grijă încotro ne îndreptăm atenția.
Multe persoane au sentimentul că ne apropiem de CEVA NEMAITRAIT, CEVA GRANDIOS, dar nu înțelegem ce ar putea fi.
Unii dintre noi sunt pregătiți pentru Marea Schimbare, alții mai puțin.
Următoarele semne ne arată dacă suntem cu adevărat gata de a trai în Noul Pamant:
*Va confruntati din ce în ce mai des cu sincronicități. Vedeți numere de genul 11:11, 1:11, 3:33, 5:55, etc… Puteți observa că atunci când vă uitați la ceas, apare numărul zilei voastre de naștere . De exemplu, dacă sunteți născuți pe 28 noiembrie (28.11), este posibil să vă uitați la ceas și să vedeți 11:28, sau plătiți la casa unui magazin suma de 11.28. Sau umpleți rezervorul mașinii și aveți de plată 11.28 . Acestea nu sunt coincidențe ! Când vă confruntați cu aceste sincronicități, încercați să fiți conștienți de ce gândeați când a avut loc sincronicitatea.
* Incepe-ți să manifestați cu usurința dorințele. Una dintre cele mai mari lecții pentru care ați venit pe Pământ este aceea de a învăța cum să manipulați energia, cât de puternică este mintea voastră, cum puteți crea nimic. Aceasta include abilitatea de a manifesta! Acum, mai mult ca niciodată, este extrem de important să avem gânduri pozitive, pentru că emoția din spatele intenției creeaza manifestările.
* Obiceiurile alimentare se schimba. Ați putea observa ca mâncati mai puțină carne și consumați mai multe alimente și băuturi sănătoase, organice. Puteți observa, de asemenea, ca aveți o anumită dorință, poftă pentru vreun aliment anume, pe care nu ați avut-o înainte.
* Aveți o puternică dorintă de adevăr, chiar dacă acest lucru contravine vechiului sistem de credințe. Pentru mulți oameni, religia este unul dintre subiectele pe care le analizează, oamenii devin din ce în ce mai spirituali, NU religioși.
*Senzația de subțiere a dimensiunilor. Este posibil să incepeți să vedeți energiile în colțul ochiului. Unele persoane pot vedea sfere în timp ce altele pot simți o anumită energie în incaperea unde se află.
* Va confruntați cu bucle sau pierderi ale noțiunii de timp. De exemplu, vă puneți cheile într-un anumit loc în fiecare zi, dar într-o zi, acestea nu sunt aproape de locul unde voi le-ați pus. Sau, este posibil sa conduceți pe-același drum către casă în fiecare seară dupa serviciu, dar de data asta, vă aflați pe un drum necunoscut.
* Incepe-ți să vă indepartati de prieteni și de membrii familiei care nu vă înțeleg. Acesta este un alt lucru comun, pe măsură ce ne aliniem cu cei identici sau cu vibrații similare. Ca rezultat, familia și prietenii vor tinde să se îndeparteze din viețile noastre, chiar dacă rămânem conectați cu ei. Sau unii vor dispărea pur și simplu, odată ce ne transferăm in vibrații mai înalte.
* Vă confruntați cu schimburi neobișnuite de energie. O săptamână ați putea avea nevoie doar de cateva ore de somn în fiecare noapte, în timp ce saptamana urmatoare simțiți nevoia de a dormi mult mai mult decât de obicei.
* Auziți frecvențe ascuțite. Uneori sunt foarte puternice într-o anumită ureche, în timp ce alteori, sunt puternice în ambele urechi. Aceste sunete pot fi asociate cu frecvențele crescande ale Pământului, corpul vostru asimilează aceste frecvențe.
* Începe-ți să experimentați abilități metafizice pe care nu ați fi crezut vreodată, ca le-ați fi putut face înainte. Aceasta poate fi atât de simplu precum posibilitatea de a vedea aura voastră sau a altor persoane, sau ar putea fi o abilitate precum telepatia, bilocația, sau claraudiția.
Mai mult decât oricând, este important să fiți conștienți de direcția în care vă îndreptați gândurile. Deși eu încurajez foarte mult oamenii SA PUNĂ TOTUL SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII, nu merită sa pierdeți timp sau energie pentru a contrazice lucrurile cu care NU sunteți de acord. E mult mai simplu să țineți drumul drept și să vă concentrați pe lucrurile pozitive pe care viața le are de oferit. Continuați PROPRIA CALE, căci TOATE CĂILE duc la aceeasi destinație. Unora le vor trebui însă mai mult să ajungă acolo.
Încercați să nu vă lăsați prinși în argumente mărunte care vă secatuiesc energia si vibrația și urmați-i pe cei care vă pot ridica vibrația! (Gregg Prescott)

Imperfecțiunea mea devine perfecțiune prin iubire!
Râd, râd, râd. Râd încontinuu în conversația mea cu Dumnezeu.
Este râsul inimii mele care se bucură ca un copil de reîntâlnirea cu Dumnezeu!
Îți mulțumesc Doamne pentru toată manifestarea Ta în viața mea!
Vreau să dăruiesc tuturor bucuria mea!
Vă dăruiesc tuturor bucuria mea!
Vă dăruiesc iubire!
Universul, Întreaga Creație și însuși Dumnezeu să vă binecuvânteze, aici și acum!
Creez în vid gândurile care pleacă din nou către Univers după ce au fost în inimă și s-au reîntors în minte.
Acestea sunt de o puritate nemaiîntâlnită și simt că nu sunt gândurile mele ci sunt vorbele Creatorului.
Vin și pleacă rând pe rând… merg către Univers și simt cum energia lor purifică locul și spațiul prin care trec.
Las Creatorul să se manifeste prin trupul firav și simt că nu mai încap în propriul trup.
Mă văd în toată suflarea și pacea îmi cuprinde mintea.
Mă pierd în tot și toate și mă regăsesc din nou și din nou.
Astăzi am experimentat diferite stări și sunt încontinuu mișcare și evoluție.
Când mintea se golește de gândurile inutile începe Creația sa se manifeste.
Tot ce este existențial se afla în infinit. Viața este experimentarea trăirilor trecătoare.
În CREATOR se afla PURITATEA, ESENȚA, IUBIREA și LUMINA și când toate acestea se manifesta devii INFINIT.
Devii miezul unei pietre dintr-o cascada minunată.
Cascada se poate afla în tine sau tu te poți afla în ea sau ambele împreună.
Închizând ochii văd picătură cu picătură … când picăturile mă ating… plâng.
Iubesc existența, mulțumesc Divinității și vouă oameni minunați.
Ofer iubire, compasiune și înțelegere pentru mama Pământ și pentru toată creația!
Din inima mea curge bucuria Creatorului pentru că el astfel dorește să se manifeste!
Sunt înconjurată de Divinitatea și las Divinitatea să se manifeste prin gânduri și cuvinte!
Doamne vrea să se manifeste astfel. El vrea să coboare și să aducă vindecarea!
El se coboară încet și miroase plăcut: a flori de trandafir și lemn de santal!
Are gustul exact cum este mierea de albine!
Atingerea Lui este caldă și emană Iubire! Atinge blând și grijuliu și face inima să tresalte de bucurie și ochii să plângă de fericire!
Picătura Sa Devină intră în toate încheieturile și alină orice suferință trupească! Aceasta se vindecă!
Picătura Sa Divină este un amestec de nemaipomenite stări de beatitudine, iubire, lumină, energie, puritate, creștere, vindecare și alte stări minunate!
Îți mulțumesc Doamne pentru toată manifestarea ta!
Împart toate trăirile mele cu tine, om Divin și frate mult iubit!

 

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
EonaNivid

One Reply to “Urmați-i pe cei care vă pot ridica vibrația!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *