Vindecarea spirituală, vindecarea la distanță și vindecarea prin minuni

Ce înseamnă vindecarea spirituală?
Vindecarea la distanță și vindecarea prin minuni.

Ce înseamnă vindecarea spirituală?
Vindecarea la distanță, tratamentul special.
Vindecarea spirituală, o problemă de karma și credință.
Șanse de reușită și leacuri minune.
Vindecarea spirituală fără energie?
Iubirea ca adevărat vindecător spiritual?
Cultul personalității ca model.
Un sens mai mare și un scop al unei vindecări minune.
Când minunile dau o nouă viață datorită vindecării miraculoase.

Ce înseamnă vindecarea spirituală?
Vindecarea spirituală înseamnă că vindecătorul transmite energii superioare a căror sursă și tehnică de transmitere sunt spirituale.

O astfel de vindecare spirituală, de ex. prin punerea mâinilor nu poate explica medicina normală. Mulți se gândesc acum probabil la un fel de leac minune. Cu toate acestea, vindecările miraculoase sunt excepții foarte rare, deoarece, de regulă, vindecarea spirituală are nevoie de un proces. Și nici un vindecător spiritual nu dă promisiuni de vindecare! De obicei, termenul de cura minune nu servește decât pentru a stârni speranțe false sau pentru a stârni senzaționalismul mediatic.

Vindecarea spirituală trăiește din sursa sa.

Ce face un vindecător? Două caracteristici caracterizează vindecarea spirituală: În primul rând, vindecătorul intră în contact cu energia vindecătoare cel puțin pe termen scurt și o transferă bolnavilor. În al doilea rând, atât modul în care transmisia de energie, cât și sursa de energie au un caracter clar spiritual. Acesta din urmă distinge vindecarea spirituală de vindecarea energetică „pură”. În cazul așa-numitei vindecări spirituale sau vindecarea energetică, pot lipsi într-adevăr elemente religioase-spirituale. Astfel de vindecători funcționează pur și simplu cu energia abundentă a vieții (chi, prana, orgone, etc.).

Omul experimentează o vindecare spirituală prin rugăciunea inimii.
Vindecarea spirituală: transmiterea energiei luminoase prin rugăciuni ale inimii.
Interesant și întotdeauna important: De unde provin energiile de vindecare mai mari și cum se conectează vindecătorul cu ele? Mulți vindecători spirituali își contactează propriul sine superior, îngerii, ghizii spirituali sau vindecătorii umani deja morți. Unii meditează, cântă în transă sau se roagă și îi cer ajutorul lui Hristos. Mulți caută legătura cu cei patru arhangheli Michael, Gabriel, Raphael și Uriel, cei patru îngeri vindecători.

Actul transferului de energie are loc de obicei cu ajutorul punerii mâinilor, vizualizării, rugăciunilor și mantrelor. Uneori vindecătorul îndeplinește un ritual special, mai ales în șamanism. Vindecarea spirituală se întâmplă și ca vindecare la distanță, o formă specială de vindecare. Vindecarea la distanță sună puțin magic, dar este întotdeauna vorba despre energii, iar energiile sunt limitate la spațiu și timp. În principiu, vindecarea la distanță nu este mai neobișnuită decât un iubit absent care îți simte gândurile intense.

Vindecarea la distanță, un tratament ușor diferit de vindecare

Pentru oamenii cu minte deschisă care se ocupă de probleme metafizice și fenomene energetice, ei pot accepta, de obicei, o cură prin vindecare la distanță. Dar cum rămâne cu cei care nu cred în energiile unei vindecări îndepărtate? Desigur, lipsa de credință nu poate schimba legile energiei și un pic de scepticism nu va strica. Dar credința este o forță eficientă; fie pentru dragoste, profesie sau sănătate, vindecare personală sau vindecare la distanță. Prin urmare, dubii puternice te pot bloca să mai primești energia vindecătoare.

Rugăciunea vindecătorului spiritului în vindecarea la distanță

Vindecătorul Spirit face vindecarea spirituală la distanță numai acasă.
Vindecarea spirituală ca o vindecare îndepărtată nu este, așadar, destinată tuturor celor în cauză; cu siguranță un dezavantaj. În afară de aceasta, această formă specială de vindecare are avantajul destul de practic că eliminarea călătoriei exterioare.

Așadar, dacă trăiești departe de vindecător, nu ai timp pentru călătorii mai lungi sau nu ești în stare să faci acest lucru, vindecarea la distanță îți ajunge.

Aproape întotdeauna, vindecarea spirituală constă în elementele de mai sus, o combinație a acestora sau este o vindecare la distanță. Și aproape întotdeauna, vindecătorul spiritual este unul care trăiește activ spiritual. Căruia spiritualitatea îi este străină de medicină și care, de exemplu, nu a pus niciodată la îndoială semnificația spirituală a bolilor, sună un pic ciudat pentru unii, dar nu neașteptat. Așteptatul și surprinzătorul ar putea fi următorul gând.

Sistemul energetic al chakrelor este strâns legat de psihic și ar trebui să declanșeze efecte emoționale mai mult sau mai puțin puternice. În acest fel, sunt tratate cauzele bolii mental-emoționale. Cunoașteți ideea de bază a psihosomaticelor, de ex. de la medicina alternativa? Fără acest efect, de obicei nu există o vindecare reală pe termen lung, fără deplasarea simptomelor. Prin urmare, un tratament vindecător animă întotdeauna dezvoltarea interioară.

Vorbind despre psihic și emoții: vindecarea spirituală, desigur, nu este dedicată numai simptomelor fizice, ci și plângerilor emoționale, cum ar fi anxietatea și depresia. Dezvoltarea mentală, interioară, joacă un rol deosebit de important aici.

Vindecarea spirituală, o problemă de karma și credință
Un aspect important al vindecării spirituale este maturitatea vindecării karmice, precum și credința conștientă și inconștientă în tratament.

Orice (!) Ajutor medical, indiferent dacă este comprimat cu aspirină sau vindecare spirituală, depinde în esență de măsura în care pacientul poate accepta ajutorul. Credința lui joacă un rol aici. Crede într-o posibilă cură prin ajutorul acordat? Nu degeaba Isus spune celor vindecați iar și iar „credința ta te-a vindecat”.

În plus, karma joacă un rol. Multe boli au o cauză karmică suplimentară și, prin urmare, trebuie să fie „vindecabile karmic”. Mai puțin relevantă pentru succes este tehnica transferului de energie, inclusiv problema vindecării personale sau a vindecării la distanță.

Șanse de reușită și leacuri minune
Credința și karma sunt forțe puternice pe care nici un vindecător spiritual nu le poate evita. Și asta se aplică și oricărui terapeut normal! Terapeutul și pacientul pur și simplu nu își dau seama, pentru că ei atribuie totul acțiunilor lor conștiente, în timp ce karma și credința funcționează în tăcere. Un vindecător celebru a spus cândva: „Putem vindeca totul, dar nu toată lumea”. Cu alte cuvinte, când credința și karma sunt potrivite pentru un pacient cu cancer terminal, acesta devine sănătos. Dacă nu, atunci un vindecător de spirit își mușcă dinții in porumb. Vindecarea ar trebui să implice în mod constructiv credința și karma.

De regulă, pacienții care își găsesc calea către un vindecător de încredere sunt suficient de deschiși la impulsuri de vindecare în ceea ce privește karma și credința. În plus, desigur, succesul depinde de practicant, care transferă energiile vindecătoare pacientului. Dacă pacientul experimentează o adevărată vindecare miraculoasă, atunci nu numai karma și credința au fost ok, în plus, nu a fost necesar nici un proces temporal. Există multe exemple credibile de vindecare miraculoasă prin vindecare spirituală.

Vindecarea spirituală fără energie?
Vindecarea spirituală, personal sau ca o vindecare îndepărtată, generează un „impuls” vindecător energic. Practicianul atacă acest lucru, care începe procesul de vindecare; energic, interior și fizic. Arta vindecătorului este de a crea cel mai potrivit, adică „acceptabil”, impuls de vindecare. Aici vine spiritualul și suportul puterilor superioare, pentru care vindecătorul oferă un fel de canal deschis.

Teoretic, acest impuls optim de vindecare ar putea fi, de asemenea, non-energetic, de ex. destul de convențional ca un remediu (non-chimic) făcut. Edgar Cayce, cunoscut sub numele de „profetul adormit”, doar ascultă. El și-a exersat propria vindecare spirituală: în nenumărate cazuri, a canalizat îngeri care au comunicat remediile, dozele și formele de administrare potrivite pentru fiecare pacient.

Practic, energiile reprezintă un remediu mai mare și mai eficient.Puteți ajuta, de asemenea, să abordați cauzele mentale și emoționale. Cayce este un exemplu interesant al modului în care vindecarea spirituală nu trebuie neapărat să lucreze cu energiile. Probabil că oamenii de atunci nu ar fi acceptat o vindecare spirituală obișnuită, atât de energică, nici chiar de depărtare.
Iubirea ca adevărat vindecător spiritual?
Pacientul se deschide către energiile vindecătoare, în special atunci când vindecătorii spirituali aduc o iubire profundă și profundă a omului. Dragostea este cel mai bun deschizător de uși.

Pentru o vindecare spirituală de succes, impulsul vindecător trebuie să fie cât mai „acceptabil”. Cum va face asta? Dragostea este fără îndoială cea mai bună „frecvență purtătoare” pentru energia de vindecare și deschide ușile către pacient. Aceasta nu înseamnă că un vindecător spiritual este deosebit de drăguț și obligatoriu să transfere energiile proprii în loc de energia de vindecare mai mare. Vindecarea iubirii spirituale este bifată diferit; descris în continuare pe pagină la întrebarea ce este dragostea.

Inelele de copac simbolizează dragostea vindecătorilor spirituali
Vindecătorii spirituali: iubirea pentru toate în viață
În mod ideal, un vindecător va simți o compasiune profundă și simpatie pentru a fi uman împreună cu toate dificultățile. O astfel de identificare plină de compasiune, necesită experiență personală corespunzătoare: vindecătorii spirituali ar fi trebuit să treacă prin spații întunecate, crize și boli experimentate.

În acest fel, un vindecător de spirit dezvoltă maturitatea umană și o capacitate de dragoste în continuă creștere. Cum devii vindecător? Cred, mai ales printr-o astfel de viață.

Isus ca model pentru vindecătorii spirituali
Isus, care mai presus de toate a învățat și a trăit iubirea, a realizat vindecări uimitoare; prin vindecare la atingere și distanță. El este un model de rol bun pentru vindecătorii spirituali ai oricărei religii, nu doar pentru vindecătorii spirituali creștini. El a vorbit despre sine ca fiu al omului și și-a iubit „frații și surorile” sale, alături de slăbiciunile lor umane.

Iisus nu era un Maestru elitist, stând răcoros și neaprobabil așezat pe tronul său pentru alții. Și-a spălat picioarele discipolilor și a mers unul lângă altul cu ei prin țară. El se apropie deschis de toate ieșirile, întotdeauna cu o privire caldă în ochi. El nu a copleșit pe nimeni cu înțelepciune ezoterică-intelectuală, în schimb a vorbit în cuvinte simple, pictoriale.

Un vindecător arată compasiune și iubire pentru pacient
Având în vedere numeroși martori contemporani, aproape nici un expert biblic nu are îndoieli cu privire la vindecarea miraculoasă.

Cultul personalității ca model de contra
Vindecătorii spirituali, pe de altă parte, ridicând evenimente mari costisitoare pentru auto-prezentare, închinarea ca guru și vânzarea aparent de diferite ustensile, nu își onorează profesia. Adesea, după ore de așteptare, aceștia acordă puțină atenție pacienților disperați sau chiar numesc asistenți la tratament.

Unii dintre ei se bucură de reputația de a fi vindecători minuni. Mă îndoiesc că astfel de „vindecători de minuni” vor duce la o adevărată vindecare spirituală și să nu mai vorbim de o vindecare miraculoasă. Probabil sunt mai profunde pe scara dezvoltării decât bolnavii care stau cu reverență în fața lor. Adevărata vindecare spirituală necesită un caracter sincer, non-egoist. Apropo, asta nu exclude o profesie în care se câștigă bani.
Un sens mai mare și un scop al unei vindecări minune
În cazuri rare, vindecarea spirituală provoacă o vindecare minune inexplicabilă. Sensul lor mai înalt constă în imensul caracter prozelitizant al unei astfel de experiențe.

Vindecarea spirituală duce rar la o recuperare dramatică, bruscă, deci la o așa-numită vindecare miraculoasă. Aproape întotdeauna, tratamentul declanșează un proces de vindecare în curs de dezvoltare. Schimbările care au loc în acest proces, precum și curățarea interioară și fizică au nevoie de timp. Depinde mult de natura reclamațiilor. Crizele de vindecare cu simptome de vindecare adecvate apar în faze. Deși sunt incomode, ele indică drumul.

Când minunile dau o viață nouă
Dar uneori lucrurile stau altfel. Persoana în cauză trăiește cu boala sa mult timp și, în ciuda eforturilor conștiente, rămâne netratată. Atât progresul fizic, cât și evoluțiile interne, construite duc la o „masă a potențialului de vindecare”. Și apoi aproape toată vindecarea se întâmplă „colectată” în sau după o singură cură. Pentru că pare inexplicabil, mulți vorbesc despre o cură miraculoasă.

Vindecarea prin minuni prin șarpele de cupru al lui Moise
Vindecările miraculoase mărturisite (adesea ca vindecări îndepărtate) de către yoghini indieni, sfinți sau vindecători spirituali profesioniști se găsesc din nou. Foarte profund și instructiv, de ex. vindecarea miraculoasă cu totul specială de către Moise în Vechiul Testament (4 Moise, 21: 4-9).

Israelienii se ridică împotriva lui Dumnezeu, care trimite apoi o ciumă de șarpe. Mușcătura se îmbolnăvește, mulți mor. Israeliții pocăiți îi cer ajutor lui Moise. La cererea lui Dumnezeu, face un șarpe de cupru și îl atârnă de un stâlp de lemn, vizibil în mod clar pentru toată lumea. Oricine s-a uitat la ea s-a recuperat imediat.

Înapoi la prezent. Cum poate vindecarea miraculoasă să facă cancerul sau alte boli mortale să dispară? De ce se întâmplă astfel de vindecări uneori? Deoarece un astfel de leac minune are o imensă putere de transformare pentru întreaga persoană și pentru întreaga sa viață. Cu mult dincolo de sănătate, schimbă credința și atitudinea față de viață. Astfel de schimbări sunt mult mai importante decât „doar” învingerea unei boli.

Vindecarea prin minuni de la Saul la Pavel
O cură miraculoasă este egală cu o experiență de conversie, face ca pacientul să fie de la Saul la Pavel, ca să zic așa. Pavel a rămas orb cu experiența sa dramatică și a putut vedea din nou trei zile mai târziu printr-o vindecare miraculoasă. Bine și bine, dar mult mai important este cu totul altceva: prima comunitate creștină care tocmai a apărut și rolul ei în ea, el a „văzut” brusc cu „ochi complet diferiți”. Întreaga sa viață s-a schimbat și s-a dezvoltat de la adversar la co-fondatorul autoritar al creștinismului.

Mulți care experimentează o astfel de minune sunt pregătiți să-și arunce viața peste bord ca niciodată. Mulți încep să creadă din nou în puterea divină și în destinul bine intenționat. „De acum încolo, nu voi mai face niciodată …”, spun mulți. Mulți oameni depășesc acum o mare criză spirituală. Dacă sunteți pregătiți din nou pentru o viață nouă, soarta îți oferă un astfel de remediu miraculos.

De-a lungul multor vieți, tragem cu noi modele comportamentale și emoționale distructive. Vindecarea prin minuni prezintă oportunități unice aici. O vindecare spirituală miraculoasă poate dărâma pereți care au rezistat în tot până acum. Acesta este probabil principalul lor merit. Fenomenul remisiunii spontane, o vindecare bruscă fără nici o terapie, confirmă sensul de conversie al vindecării miracol: Foarte des, remisiunile spontane apar după ce pacientul și-a transformat complet viața.

Peștele sare din paharul unui leac de cancer al unui scaun cu rotile
„Salturile” drastice într-o nouă viață duc uneori la o remisiune spontană sau la o vindecare miraculoasă, chiar a cancerului. Cine îndrăznește?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *